pátek 5. února 2016

Sada kleští na pojistné kroužky

Rukojeť je potažena plastem. Kč, pouze na Promistry. V praktických pouzdrech pro profesionální, ale i domácí použití. Ideální pro těžko přístupná místa. V naší nabídce najdete všechny možné druhy.


Ať chcete vnější nebo vnitřní, rovné či zahnuté pod různými úhly, potřebujete jednotlivé nebo byste raději koupili celou sadu, výběr tohoto druhu kleští najdete v této sekci. Všechny nabízené výrobky jsou kvalitní. Jaký typ kleště na pojistné kroužky vybrat? Jak už bylo řečeno kleště na pojistné kroužky Knipex jsou rozděleny do dvou základních kategorií. Vše skladem, dobré ceny a rychlá doprava.


E-shop prodej brusiva - OBP Brno, spol. Rovné i zahnuté čelisti kleští různých délek uspokojí požadavky při montáži či demontáži v hůře dostupných místech. Baleno v plastovém kufříku.


Pro vnitřní i vnější pojistné kroužky jsou určeny vždy dvoje kleště. Vybavení:s praktickým, nastavitelným rychlouzávěremosazen běžnými kleštěmi pro vnitřní a vnější pojistné. Sada čtyř seeger kleští. Sady kleští na pojistné kroužky , BOVRAM.


Kleště montážní) Hodnocení produktu:. Pohodlné a pevné uchopení kleští zajistí jednokomponentní izolace rukojetí. Univerzálnost kleští spočívá v jednoduché výměně koncových hrotů pro volbu m. Radek Malenovský představuje sortiment Knipex sortiment produktů na pojistné kroužky. Zde prezentovaná data, zejména celá databáze, nesmějí být kopírovány. Profesionální britské segerové kleště značky Kennedy - na pojistné kroužky s vyměnitelnými hlavami.


Pomocí kleští na vnější kroužek se zvětší průměr kroužku, a ten se tak dá nasadit nebo sejmout. Vnitřní a vnější 0°, 45°a 90°. Důležité je správné přiřazení správné velikosti kleští k příslušné velikosti kroužku.


Všetko skladom, dobré ceny a rýchla doprava. Systém Safety Insert: všechny nástroje jsou chráněny před otřesy, a navíc ihned zpozorujete, pokud některý nástroj chybí. KNIPEX Záruka spokojnosti a kvality. Hroty kleští jsou chráněny proti nadměrnému opotřebení.


Zobrazit v plné velikosti. Odstranit tento produkt z oblíbených Přidat tento produkt k. KLEŠTĚ NA POJISTNÉ KROUŽKY (SEGEROVÉ) (160MM). Zůstaňte v pohodě doma, zboží Vám doručíme spolehlivě a bezpečně.


Z chromvanadové oceli, kalené a popouštěné v oleji, hlava leštěná. Recenze na pojistné kroužky. Pojistné kroužky podle zkušeností ostatních.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky