čtvrtek 11. února 2016

Šunkovar tescoma recepty

PRESTO, s teploměrem Šunka je pravidelnou součástí jídelníčku většiny z nás. I když se snažíme kupovat ty nejkvalitnější, s pravou domácí se nedají srovnat. Návod k použití s recepty uvnitř balení. Ano, i oblíbená lahůdka českých domácností může být skutečně nezávadná, bez éček, chemikálií, karcinogenních látek.


Záleží na jednovědět, jak na to. A my v Tescomě to víme! Vyrobený z tepelne odolného plastu a žiaruvzdorného silikónu, teplomer a pružina z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele. Vybavený redukciou na prípravu polovičnej porcie šunky. Ta právě teď slaví velký „comeback“ a my jsme u toho!


Představujeme ultramoderní plastový šunkovar PRESTO s teploměrem. Luděk: Šunkovar Tescoma (jeho teploměr) měří přiloženým teploměrem teplotu vody vně šunkovaru. Až po dosažení této teploty (masa) se počítá čas na jeho tepelnou úpravu.


Pokud Vás recepty zaujaly a chcete si uvařit svojí domácí šunku, můžete si šunkovar zakoupit ZDE Můžete nám v tvoření obsahu této stránky pomoci i Vy! Přišli jste na chutný recept na výrobu domácí šunky? Tvarování nenecháme náhodě. Recept na domácí vepřovou šunku. I když někteří tvrdí, že domácí výroba šunky je složitá, opak je pravdou.


Je to velice jednoduché, máte vlastní produkt a znáte jeho složení, narozdíl od některých kupovaných produktů. Tescoma je vyroben z pevného a především tepelně odolného tvrdého plastu, čímž je z velké části zaručena nejen jeho bezpečnost, ale také kvalita. Tescoma je navíc vybaven speciální redukcí, díky které je možné snadno nastavit množství šunky, kterou potřebujete připravit – rozdíl je, pokud.


Třetinu masa jsem rozmixoval na jemno, zbytek nakrájel. Vše důkladně čtvrt hodiny míchal. Nechal v šunkovaru hodin odležet a pak hodiny vařil na 80°C. U šunkovaru je i teploměr a tak se to dobře hlídalo.


Ukážka pokrmov pripravených v šunkovare PRESTO. Domácí šunce se ta kupovaná vůbec nevyrovná. Kdo ji jednou zkusí, musí mi dát za pravdu.


Jak na to, aby se vše povedlo, vám poradí následující řádky. Se Šunkovar se dodává i ručičkový tepomer, který se provleče přes obruč nádoby a měří teplotu vodní lázně. Kromě něj naleznete v balení i pár receptů pro inspiraci. Všechny části Šunkovar kromě teploměru lze mýt v myčce.


Na Šunkovar Tescoma Presto poskytuje výrobce tříletou záruku. Potřebovat budete dostatečně vysoký hrnec, do kterého šunkovar ponoříte do vody tak, aby hladina dosahovala téměř k víku, ale pozor na nedobře utěsněný šunkovar. Dovnitř voda vniknout nesmí.


Nechte šunku v šunkovaru vařit cca dvě hodiny (při kilogramu masa) a hlídejte přitom teplotu vody. Pamatujete si lunchmeat z dětství? Osmažený s bramborem k obědu nebo opečený a mezi chleby s kyselou okurkou na svačinu?


Tu chuť si pamatuji dodnes. Bohužel nynější lunchmeat se rozpadá, chuťově není nic moc a složení raději nečíst. Vyberte si ze stovek receptů na šunkovar , které se vám budou snadno a rychle vařit.


Připravte si ingredience a můžete se pustit do vaření šunkovar. Užijte si objevování nových porkrmů a jídel z nejlepších šunkovar receptů z čech i ze světa.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky