čtvrtek 4. února 2016

Dortové formy dobruška

V našem eshopu můžete vybírat z téměř 1druhů dortových forem, 4druhů vykrajovátek, velkého množství vyklápěcích formiček a různých doplňků. Váš požadavek bude vyřízen nejpozději do třech pracovních dnů. Data jsou zpracována podle vnitřních pravidel provozovatele portálu. V případě neplaceného zápisu firmy určují jeho konečnou podobu administrátoři katalogu a vyhrazují si právo upravit jeho znění. Jakub Felcman - Vykrajovátka a dortové formy Dobruška Potřeby pro cukráře.


Sídlo naší rodinné firmy je ve městě Dobruška , na adrese Domašínská 232.

Vyrábíme vykrajovátka z pocínovaného a nerezového plechu. Také vyrábíme dortové formy. Dortové formy z pocínovaného plechu. Navštivte náš internetový obchod a vyberte si z široké nabídky dortových forem.


Máme zde například formy ve tvaru srdce, čtyřlístku, podkovy, motýlu, vějíře či klasického kruhu nebo čtverce. U nás si určitě vyberete tu pravou formu, pro vaši cukrářskou tvorbu. Výsledky pro Formy in Dobruška.


Hodnocení, ceny, kontakt, otvírací doba firem v Dobruška obsahujících klíčové slovo Formy. Vybírat můžete z klasických českých forem, vyrobených z potravinářského pocínovaného plechu, které jsou opravdu hodně hluboké, anebo z forem od firmy Wilton , která vyrábí speciální 2D a 3D formy.

Ty se hodí zejména pro přípravu kulatých nebo čtvercových dortů. S našimi formami žádný dort nepřipálíte a zároveň se vám budou hodit i na přípravu moučníků různých velikostí. Na našich stránkách nabízíme spoustu vykrajovátek, formiček, báboviček, dortových forem, sáčků na zdobení, zdobících špiček, tvořítek na mandlové těsto, patchworků a jiných šikovných věciček do kuchyně. Různé tvary, různé velikosti. Jedlý papír je fenomén moderní doby.


Jde o nejrychlejší a přitom nejvíce oblíbený způsob zdobení dortů. V kombinaci s potahovací hmotou a lahodným krémem dosáhnete vysoce efektního výsledku za minimální náklady oproti zakoupení stejného dortu v cukrárně. Tradiční dortové formy z pocínovaného plechu patří k nejčastějšímu pečícímu příslušenství. Díky své tvárnosti nabízí tyto formy mnoho stylů tvorby dortů. Výjimkou nejsou ani netradiční tvary a dětské formy.


Pokud se rozhodnete experimentovat s netradičními dorty, je vhodné začít právě s pocínovanými. Skvěle se hodí pro profesionální cukráře a cukrářky, stejně jako pro běžné hospodyňky. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu.


Tescoma, Tefal, Toro a dalších. Nabízíme výběr z téměř 1druhů dortových forem, 4druhů vykrajovátek balených v sadách i samostatně a nespočetně různých doplňků pro cukráře. DORTOVÉ FORMY A VYKRAJOVAČKY - FELCMAN - Výroba vykrajovátek a dortových forem, vše pro cukrářskou výrobu, zasíláme i na dobírku - Ověřený kontakt z katalogu firem ÉTER.


Kování a železářské zboží. V míse rozmícháme zakysanou smetanu s rumem, přidáme moučkový cukr, promícháme. Kompot vylijeme ze sklenice a necháme dobře okapat.

Na dno dortové formy dáme piškoty, poklademe je okapaným ovocem a zalijeme směsí zakysané smetany. Hotový dort dáme do lednice vychladit, necháme ho ztuhnout přes noc. V naší nabídce najdete až 5různých forem, vše skladem s dodáním do dnů.


Nabízíme největší nabídku různých forem na pečení z keramiky, plechu a silikonu. Ráfky dortové formy bez dna.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky