úterý 9. února 2016

Protiskluzová podložka pod ubrus

Protiskluzová podložka pod ubrusy Tlumí nárazy nádobí do stolu, ochraňuje stolní desku a zabraňuje klouzání látkových ubrusů ze stolu. Jako velmi praktickou věc ji doporučujeme zejména pod naše textilní ubrusy. Tato protiskluzová podložka pod ubrus brání jeho posunu a navíc tlumí hluk při pokládání předmětů na stůl. Uvidíte, že se z něj stane vaše pravá ruka při prostírání.


Vyzkoušejte tohoto neviditelného. PODKLAD POD UBRUS Zvukové tlumení - protiskluzová podložka pod ubrus. Složení: - PVC - vláknina - délka a šířka - vyberte si z připravených variant! Praktické protiskluzné podložky Vás ochrání před uklouznutím ve vaně nebo sprchovém koutu, jiné zabrání aby Vám ujel na hladkých parketách kobereček pod nohama. Stále oblíbeňejší jsou také protiskluzy pod textilní ubrus , které zabraňují jeho sjíždění a zároveň změkčují nárazy nádobí na plochu stolu.


Brání klouzání ubrusu po desce stolu, chrání stůl před opotřebením a tlumí zvuk při pokládání pokrmů a je nepropustná. Podklad pod ubrus - protiskluzová podložka pod ubrus. Přihlášení k vašemu účtu.


Nová registrace Zapomenuté heslo. Hodnocení produktu:. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Nakupujte protiskluzové podložky na internetu a ušetřete.


Výhodné ceny podložek, rychlý a pohodlný nákup i bez registrace, to je nákup v našem eshopu. Kvalitní povlečení a ložní soupravy, prostěradla, přikrývky, ubrusy, bytový, restaurační a hotelový textil z eshopu Profitex - Prostějov. Ubrus PVC s textilním podkladem 440. Prihlásenie k vášmu účtu.


Podložky pod ubrusy různých tvarů a rozměrů. V roli je 20m,ustřihneme Vám přesně kolik potřebujete,ale šíři neupravujeme. Jde jednoduše stříhat klasickými nůžkami. Molton - protiskluzová podložka. Multon se dává na desku stolu bez přesahů.


Bílý damaškový ubrus 130x275. Jak přichytit ubrus aby neklouzal? Multony pod ubrusy tak ochrání desku stolu, zabraňují shrnování ubrusu a tlumí nárazy.


K ubrusům patří kroužky na ubrousky, které rovněž. Pogumovanou stranou se pokládá na stůl. Změkčí povrch stolu,netluče nádobí a neklouže. Dodáme do - dní €6bez DPH. Stan pro děti Teepee Small Luxusní stan pr.


Základní vlastností je protiskluznost, je tedy vhodná například jako podložka pod koberec (běhoun), do zásuvek, poliček, skříněk, dále ji můžete využít v automobilu, kde na ní můžete odložit brýle či mobil. Barevné provedení dle dodavatele.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky