pátek 5. února 2016

Povlečení na chalupu

Na základě výzvy přepravce jsou dočasně zrušené platby na dobírku. Jediná změna je, že před odesláním zásilky provedete úhradu bankovním převodem. Do budoucna bychom rádi přidali možnost on-line platby. Při převzetí zásilek se snažte minimalizovat kontakt s řidičem, nezapomínejte na roušku.


Vyberte si svou oblíbenou barvu povlečení. Lněná přírodní je nadčasová a hodí se do moderního interiéru i na chalupu.

Tajemná červená krásně podtrhne venkovský styl. Jemné šedé proužky, ale i výrazné pruhy v kombinaci s jednobarevnými doplňky jsou úžasné! Světle modrá je prostě klasika, ve které se bude. Vylepšete svou chalupu keramickými lustry, českým kanafasem a dalšími chalupářskými doplňky ve venkovském stylu.


Tyto stránky používají cookies k analýze návštěvnosti a bezpečnému provozování stránek. Povlečení (nejen) na chalupu. Kámen ve venkovském interiéru. Kvalitní len je materiál, který zažívá svou renesanci.


Je to povlečení s originálními vzory, které zdobí venkovské motivy kostiček,kytiček nebo patchworku.

Selské povlečení je nadčasové a hodí se do každého interiéru. Při výrobě klademe obrovský důraz na kvalitu. Do venkovského stavení nebo na chalupu potřebujeme stylové osvětlení, vhodnou volbou jsou keramické lustry z naší nabídky. V nabídce máme jemné látky, které jsou velmi hustě utkány z jemné lněné příze, tyto se hodí třeba na košile, ale hlavně na povlečení.


Na některý bytový textil se může hodit i hrubší a těžší látka, tyto materiály máme také v nabídce a chystáme další doplnění v barvách. Trocha fantazie a šikovnosti, pak s nabídkou kanafasu a žakáru můžeme proměnit svou chalupu. Pokud chcete vytáhnout šicí stroj a ušít si své závěsy, polštáře, ubrusy a nebo třeba chňapky či prostírání podívejte se na naši nabídku kanafasů, žakárů a dalších nezbytností. Jak vybrat povlečení na chalupu ? Před starostmi všedních dní stále častěji utíkáme alespoň na pár dní na chalupu. Je tam kli příroda a přátelští lidé.


A mnozí tam konečně najdou místo, kde se dosyta v klidu vyspí. Pokud máte chalupu , chatu nebo chatičku, kam se schováváte před uspěchaností doby, tak jste na této stránce správně! Připravili jsme pro Vás speciální kategorii chalupářský styl, kde najdete krásné povlečení , dokonale ladící s rustikálním rázem každé chalupy i chaty.


Vaše ložnice (nejen) na chalupě získá. Nemáte prosím někdo tip, kde koupit hezké chalupářské povlečení ? Už jsem projela snad všechny obchody ve městě i na netu a všude jen moderna. V dnešní době, kdy se stále více vracíme zpět k téměř zapomenutým tradicím, se zvedá obliba tzv.


Rádi nakupujeme potraviny na farmářských trzích, navštěvujeme starožitnictví, bazary a bleší trhy, kde sháníme nábytek a doplňky, které si po rekonstrukci chceme umístit do bytu.

Na této stránce najdete články, rozhovory. Už máte povlečení z kanafasu? Na vaši chalupu je jako stvořené! I když se hodně lidí stěhuje z vesnic do měst, mnoho z nich si stále drží domek po rodičích, víkendovou chalupu nebo chatu u lesa, kde se snaží zachovat ducha dávno minulých dob. Právě nostalgické kouzlo chat a chalup nám pomáhá zapomenout na shon a. Chalupářské povlečení Stylové povlečení na chalupu se vyznačuje použitím klasických vzorů a materiálů.


Mezi nejoblíbenější chalupářské povlečení patří hladké bavlněné a krepové. Pro chalupářský styl povlečení jsou typické motivy jako růže a jiné kytičky, kostkované a pruhované dezény, ale i vzory. Andrea Haderková vystudovala obor Fashion design na Západočeské univerzitě v Plzni.


V současné době se věnuje autorské a zakázkové tvorbě oděvů. Portfolio prací vzniklých při studiu si můžete prohlédnout níže. Pak jste tu na správném místě.


V této kategorii najdete širokou škálu ložního povlečení nejrůznějších dezénů, barev i materiálů. Vlastnosti krepového povlečení oceníte především, když neradi žehlíte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky