čtvrtek 25. února 2016

Lis na ovoce ruční

Plastová sběrná mísa lisu na ovoce je připevněna na ocelové základně. Nahoře je ruční lis vybaven lisovací hlavou s ocelovou podložkou. Detailní popis produktu.


Lis na ovoce ruční FRUIT 6l (Louskáčky) Hodnocení produktu:. To je stlačováno za pomoci šroubového mechanismu lisovací deskou. Součástí balení je textilní sáček, který zajistí větší čistotu výsledného produktu.


Mechanický mlýnek na odšťavňování vylisuje, při správném postupu a kombinaci, šťávu téměř ze všech druhů ovoce a zeleniny, obilných trav, bylin a klíčků. Při použití měkkého ovoce připraví spíše pyré nebo hustou šťávu s vysokým obsahem vlákniny. Při výběru lisu na ovoce máte tři možnosti – hydraulický, rámový nebo ruční.


Lis na ovoce ruční

Základní a zároveň nejlevnější způsobnbsp;nabízí ruční lisy. U těch oběma rukama točíte pákou na vrchu lisu. To je při větších množstvích ovoce fyzicky náročné.


Navíc musíte prokládat lis dřevěnými hranolky. OPP ruční lis na ovoce 20l LO20. Dopřejte sobě a své rodině čerstvou ovocnou nebo. Sáček pro lis na ovoce ruční l. Rozdíly v provedeních ovocných lisů. Podívejte se na hlavní rozdíly.


Vylisujte si čerstvou šťávu z ovoce z vaší zahrady. Dřevěný lis je dodáván s jednou krycí rouškou. Roušky se vkládají do lisovacího koše před plněním. Rouška jemněji filtruje mošt a zabraňuje pronikání kousků ovoce do moštu. Koš, hranoly a lisovací půlkruhy jsou z dubového dřeva.


Kovová sběrná mísa lisu. Robustní odšťavňovač, pro výrobu šťáv, marmelá ovocných pyré a podobně ze syrového a vařeného ovoce nebo zeleniny, vyrobený z pocínované odlévané oceli. Tento hydraulický lis je určen pro lisování drcených jablek, hrušek nebo jiného ovoce , aby se vyrobilo cider. Hravý ruční lis na citrusy je inspirován jejich vzhledem.


Konstrukce umožňuje snadné přitlačení ovoce , vnější povrch je hrubý, aby se lis dobře držel a neklouzal v ruce. Kráječe ovoce a zeleniny) Hodnocení produktu:. Vhodný pro lisování rozdrcených jádrovin (› jablka, hrušky), peckovin, bobulovin apod.


Ruční lis na citrusy, Eva Solo. Nerezový ruční lis na ovoce o objemu 5L umožňuje snadné lisování ovoce , zeleniny nebo bylin. Lisy na ovoce , Líhnutí.


V ose základny a mísy je zapuštěn šroub vybavený trapézovým závitem. Lisování ovoce , moštovací lisy. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů lis na ovoce.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky