pondělí 8. dubna 2019

Jak prát mikrovlákno

Nicméně ani u těch kvalitních nevíte, jak vypadá výrobní linka a jak moc se tam práší. Ty volně ložené utěrky bez obalu nachytají prach po cestě. A vy přece kupujete mikrovlákno , abyste si nepoškrábali lak.


Pouští - tohle je klasický nešvar nových utěrek - pouští vlákna. Na laku nebo na okně to pak není úplně.

Jedná se také o velmi hustě tkaný materiál, který šikovně omezuje prostupnost roztočů a peří z přikrývek. Pro představu, například bavlněné vlákno je v porovnání s mikrovláknem až 3x hrubší, vlna pak dokonce 4x. Aby byla Vaše představa ještě přesnější, doplníme informaci, že vlákna ze kterých je tvořeno mikrovlákno jsou ještě tenčí než bavlna, vlna i přírodní hedvábí.


Mikrovlákno je vyrobeno z polyesteru, jedná se. Pokud si pohladíte deky z mikrovlákna, budete velmi mile překvapeni, jak příjemný pocit to ve Vás vyvolá. Poradíme Vám, jak správně prát ručníky, aby byly měkké a dlouho vydržely.


Pračku nejspíš používáte rutinně, postup znáte a nic moc vás nepřekvapí.

Ale děláte všechno dobře? Víte třeba, jak správně prát ručníky? Už výběru ručníků do koupelny byste měli věnovat dostatečnou pozornost. Než deku do pračky umístíte, pro jistotu zkontrolujte, z jakého materiálu je vyrobena.


Deky z mikrovlákna (tj. syntetického materiálu) bývají obvykle odolnější a snesou i vyšší teplotu. Pomohou cedulky, kde byste měli najít symboly, jak daný kus prát. Tajemství vysoké účinnosti produktů spočívá ve struktuře materiálu, ze kterého jsou vyrobeny. Tento závěs v prostém a elegantním provedení je vždy správnou volbou právě pro svůj decentní vzhled a univerzální použití.


Výběr závěsů, rolet a záclon. Jak správně prát povlečení? Koupili jste si dražší a kvalitnější ložní prádlo, které chcete vyprat, ale bojíte se, abyste ho hned po prvním praní nemuseli využívat jen na chalupě, nebo ho dokonce vyhodit? Večerní šaty do pračky neházejte.


Jak prát a žehlit oblečení z polyesteru? Především ždímání by jim opravdu neprospělo. Jinak prát polyester můžete bez větších potíží.

Barevné prádlo házejte do pračky s podobnými barvami a perte na 30°C. Bílé prádlo z polyesteru klidně vyperte i na 40°C. Jak vyčistit pohovku z mikrovlákna. Jeden z největších obchodních taháků mikrovlákna je jeho vlastnost snadného čištění. Pro rychlé vyčištění pohovky s potahem z mikrovlákna pokračujte ve čtení a držte se našich instrukcí.


Povlečení z mikrovlákna, top-povleceni. Obrovskou výhodou tohoto povlečení je jeho stálobarevnost. Chraňte sebe i své okolí. Viry jsou přenášené kapénkovou infekcí, vhodnou rouškou na ústa můžete výrazně omezit jejich přenos.


Oproti jednorázovým rouškám, lze tyto prát v dezinfekčních prostředcích (např. značky Sanytol) a znovu používat. Nošení se doporučuje na ulici, ve veřejné dopravě, ve velkých davech. Soupravu doporučujeme prát na °C.


Hygiena na prvním místě – platí to i pro lůžkoviny, kde se hromadí pot, roztoči a prach. Pro dlouhý život své přikrývky a polštáře byste je měli pravidelně prát. Typy, jak správně prát povlečení.


Koupili jste si nové povlečení a chcete, aby po vyprání zůstalo stejně krásné, hebké a zachovalo si původní vlastnosti? Bojíte se, abyste povlečení hned po vyprání nemuseli využívat jen na chalupě případně ho vyhodit? Zde vám přinášíme několik základních otázek a odpovědí. Tři tipy, jak vyprat deku 18. Zatímco praní povlečení je, až na výjimky, celkem jednoduchou záležitostí, více problémů může nastat v okamžiku, kdy se chystáte prát deky.


Ty jsou těžší a mají větší objem. Je tak třeba k nim přistupovat trochu jinak než v případě povlečení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky