pondělí 1. dubna 2019

Savo original návod

Vyniká mimořádně vysokou čistotou, dlouhou záruční lhůtou a unikátní ekologickou hodnotou, pro kterou je schválený i pro dezinfekci vody v bazénech a jako jediný i pro pitnou vodu ve studních. Při déletrvajících teplotách vzduchu nad °C a trvalém slunečním svitu je vhodné aplikovat udržovací dávku denně. SAVO na bazény či SAVO do bazénů je jednoduše použitelné dle návodu na.


Savo original návod

MMS a liečba chorôb: Návod na použitie a kde sa dá kúpiť. Doba působení minut. Silné znečištění nejprve mechanicky odstraňte.


Spolehlivě odstraní nebezpečné viry a bakterie, které zamořují povrchy ve vaší domácnosti a vodu ve studních a bazénech. Jeho použití je všestranné. Viz oddíl pro plné znění R- nebo H-vět uvedených výše.


Podrobnější informace o účincích na zdraví a příznacích - viz kapitola 11. Savo najskôr nariedte s 9L vody a postupne vlejte do bazéna. Vhodné opakovať každé 2-dni. SAVO ORIGINAL Univerzální dezinfekční přípravek. Koncentrovaný kapalný dezinfekční přípravek na bázi aktivního chloru.


Určen pro dezinfekci ploch, povrchůa předmětů. Odstraňuje nepříjemné pachy. Dezinfekce pitné vody a vody v bazénech. Velmi dobrá biologická odbouratelnost. LIQ – Kvapalina (na iné – nie vnútorné – použitie – napr. dezinf.).


SAVO Original dezinfekčný prostriedok 1xl. Popis tohto výsledku nie je k dispozícii. Dokáže zlikvidovat až 9 bakterií a virů ve vašem okolí. Savo Original je osvědčený přípravek určený k dezinfekci vody a povrchů v domácnosti. Hračky, předměty a plochy, které jsou ve styku s potravinami, je nutno po mi.


Spoľahlivo likviduje baktérie (vrátane Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa, Staphylococcus aureus), vírusy (vrátane HIV a HBV), riasy a nižšie huby. Chlornan sodný sa vo vode rozloží na. SAVO Perex je přípravek pro předpírání a praní bílého a stálebarevného prádla.


Po minutách je voda dezinfikována a současně dochází k rozložení účinné látky. Savo WC na vodní kámen v toaletě LevanduleSavo WC Levandule účinně odstraňuje vodní kámen v toaletě a vyčistí i hluboce usazené nečistoty. Toaleta je tak hygienicky čistá. Příjemná vůně zanechá vaši toaletu svěží po dlouho dobu.


Návod k použití: Vyznačené plochy na uzávěru stlačte k sobě, pootočte a otevřete. Principy ochrany soukromí na Košík. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Je jednoduše použitelné dle návodu na etiketě.


DEZINFEKCE NA RUCE Anti-COVID HYGIENE 60m Návod : Nastříknete na dlaně a rozetřete po celých rukou včetně špiček prstů a zápěstí. Savo Vločkovač je tekutý přípravek odstraňující drobné nečistoty a zákal z bazénové vody. Slouží k vysrážení (vyvločkování) drobných nečistot. Ať již používáte studnu jako zdroj pitné vody nebo jen na zalévání zahrádky, nebezpečné látky ve vodě jsou nežádoucí.


Je-li studna špatně zakrytá nebo byla postižena povodní či znečištěním průmyslového nebo zemědělského původu, je třeba ji vyčistit a dezinfikovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky