čtvrtek 4. dubna 2019

Magnetická lišta na nože nalepovací

Kam bezpečně uložit kuchyňské nože , aby se netupily? Magnety jsou ukryté v dřevěné liště, nože tak zůstanou ostré. Lištu pro 4–nožů snadno upevníte na zeď.


Důležité je, aby nože byly v bloku uloženy v horizontální poloze nikoliv vertikálně (ostří nožů by byly při vkládání a vytahování zbytečně v kontaktu se špalkem). Lišta je opatřena magnetickými pásky. Součástí balení jsou šroubky.


U nás na e-shopu můžete využít také exkluzivní nabídku zboží na objednání. Profi-Line lišta značky Berndorf-Sandrik bude nad vašou linkou vyzerať skvele. Tato šikovná vychytávka by neměla chybět v žádné kuchyni. Stačí lištu připevnit na zeď pomocí dvou vrutů a hmoždinek a máte praktickou pomůcku na zavěšení.


Dodá dekorativní vzhled vaší kuchyni. Konec chaotického hledání správného nože v přeplněném šuplíku! Mějte své nože vždy po ruce díky magnetické liště. V naší nabídce naleznete jak. Uložte nože na stěnu, na magnetický držák nožů.


Ořechové dřevo pochází z českých lesů, je opracované ručně. Díky tomu zůstanou nože ostré. Moderní zpracování pro všechny, kteří oceňují každodenní funkčnost a vysokou kvalitu provedení. Magnetické lišty na nože jsme napustili směsí lněného oleje.


Dalším možným způsobem, jak efektivně ukládat nože , jsou stojany a bloky, ovšem ty jsou náročnější na prostor. Kuchyňská magnetická lišta na nože vyrobená z leštěného hliníku, nože nebo jiné menší kovové nádobí máme vždy po ruce, lištu lze umístit kdekoliv v kuchyni, možno přivrtat , pečlivě zpracovaný výrobek, silný magnet, délka 46cm. Umožňuje rychlé a přehledné odložení kovového kuchyňského náčiní, jako jsou nože , nůžky nebo vidličky. Zase to navrhoval nějaký inženýr rychlokvaška, neboť se musí nejdříve přišroubovat plastové konce na zeď, kde má většina lidí nějaké dlaždičky, vruty mají kulatou hlavu a krásně vám ten nepoddajný tlustý plast vytlačují pryč místo toho, aby ho přitahovaly ke zdi.


Nože na tom celkem dobře drží. Ručně vyrobená magnetická lišta na nože vyrobená z krásného masivního dřeva. Jednoduchost a minimalistický design v té nejlepší kvalitě. Navržené materiály byly vybrány tak, aby uspokojili nejnáročnější zákazníky. Silné magnety jsou vloženy po celé délce ve dvou řadách.


Materiál: hliník, plast. Montážní materiál součástí. Představujeme vám zkušenou společnost zabývající se výrobou nářadí pro kutily tradičního pojetí i profesionálního charakteru. Na rozdíl od ryze profesionálních výrobců zaměřující se na skupinu elektrického nářadí a ručního nářadí se GEKO společnost, co by výrobce zabývá chytrou výrobou doplňků, příslušenství a produktů za zajímavé ceny.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Snadno ji připevníte na zeď díky dodanému příslušenství šroubků a hmoždinek. Proč používat bloky a lišty na nože , když můžete mít nože jen tak v šuplíku?


Ve stojanech a lištách máte vždy o nožích přehled a jsou hned při ruce. Netupí se o jiné příbory jako, když jsou v šuplíku. Stojany i lišty jsou elegantním doplňkem kuchyně. Kč Pánev na lívance 4ks Culinaria - BANQUET.


Kč Samolepka na zeď Strom a ptáčci - Nalepovací tabule. Kč Silikonová forma na mini donuty - Silikomart. Kč Forma na pečení bagety 38x33cm - I. Lze použít také do vlhkých prostor.


Prodáváme nože , katany, manikůry a mnoho dalšího.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky