pondělí 1. dubna 2019

Sušička ovoce concept so1025 xxl

Free Shipping Available. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Její předností je velká kapacita. Na sušení je k dispozici až sít s průměrem 32cm. O usušení vložených potravin se stará ventilátor.


Ten odstraňuje přebytečnou vlhkost. Meze se nekladou, maso - ryby. Možností je velmi mnoho. Například před zimou si můžete nachystat sušenou zeleninu a houby, nebo třeba chutné křížaly z jablek, švestek, hrušek a dalšího ovoce.


Díky příkonu 5W bude vše zpracováno velmi rychle. Pokud nechcete neustále kontrolovat čas, kdy je potře. Jej prednosťou je veľká kapacita. Sušička ovoce XXL představuje zdravý způsob uchování potravin.


Umožňuje sušení ovoce , zeleniny, hub, květin, masa, apod. Má velmi tichý provoz a umožňuje plynulou regulaci nastavení teploty. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Nejen „jahody mražený“ jsou způsob, jak si v zimě pochutnat na sezónním ovoci. Ovoce , zeleninu, bylinky, květiny, maso, ryby, těstoviny i houby můžete pohodlně usušit v extrémně prostorné sušičce od českého výrobce Concept. Pomocí sušičky si také snadno připravíte výborné domácí těstoviny.


Provoz sušičky je řízen automaticky. Ze sušených pomerančů a mandarinek vytvoříte krásné dekorace nejen na Vánoce. Ochutnejte domácí bylinkový čaj z vlastnoručně nasbírané a usušené maty, lipového květu nebo bezinek. Sušení ovoce , zeleniny, bylinek či masa je moderní cestou, jak si zajistit dostatek kvalitních (sezónních) surovin na celý zbytek roku.


Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Napríklad pred zimou si môžete nachystať sušenú zeleninu a huby, alebo napríklad chutné koliečka z jabĺk, sliviek, hrušiek a ďalšieho ovocia. Concept SO-10recenze a hodnocení, sušička ovoce XXL. Najednou usušíte velké množství ovoce , zeleniny, hub, bylinek na čaj, květin, masa, ryb, těstovin.


Nakrájené potraviny rozložíte na sušící síta, zvolíte. Originální je určitě možnost připravit si. Balení sušičky je originální. Díky dvanácti sušícím platům a rovnoměrnému proudění vzduchu uchováte a rychle zpracujete opravdu velké množství zeleniny, ovoce či bylinek.


Zo sušených pomarančov a mandarínok vytvoríte krásne dekorácie nielen na Vianoce. Ochutnajte domáci bylinkový čaj z vlastnoručne nazbieranej a usušenej mäty, lipového kvetu alebo čiernej bazy. Počet sušících plátů Příkon 2W Regulace teploty ano Celý popis a t. Na základě hodnocení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky