pátek 5. dubna 2019

Tenderizer tescoma

Jeho výrobky používají nejen čeští a slovenští zákazníci, ale také kuchaři a kuchařky ve více než 1zemích světa. Vědí, co je originální, kvalitní a dokonalé s perfektním servisem. Vynikající pro přípravu šťavnatých steaků a zvláčňování všech druhů červeného masa. Video 3Kč (vč.


DPH) Koupit Filtry zboží. Tenderizer na maso PRESTO.

Připravte si dokonale propečené, šťavnaté a křehké steaky z kteréhokoliv druhu červeného masa. V čem je tenderizer na maso HANDY výjimečný? S tenderizer na maso HANDY snadno prokrojíte plátky hovězího, telecího, vepřového i jehněčího masa.


Milovníci steaků, zpozorněte! Vynikajúci na prípravu šťavnatých steakov a zvláčňovanie všetkých druhov červeného mäsa. Použitie: Odstráňte kryt čepele a kolísavými pohybmi mäso po celej ploche prekrojte a zvláčnite. Umyte pod tečúcou vodou, v prípade potreby nechajte odmočiť, neumývajte v umývačke.


Vybavený zámkom pre bezpečné skladovanie, vyrobený z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele a odolného plastu.

Maso se vložilo mezi hroty. Každé maso bylo upravené a velmi chutné. Myjte pod tekoucí vodou, v případě potřeby nechte odmočit, nemyjte v. Kiválóan alkalmas szaftos steakek készítésére, és a vöröshúsok bármely fajtájának puhítására. Az eszköz könnyen szétszedhető, és megfelelően kitisztítható, mosogatógépben is mosható. Vyrobený z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele a odolného plastu, vhodný do umývačky.


Excellent for easily dividing meat and quickly preparing juicy steaks. Store with the protective sleeve on. The steak will be juicy and tender when done.


Made of high-grade stainless steel and resistant plastic. Dokonce i steak, který připravujete z nevyzrálého hovězího nebo vepřového či skopového masa, bude po naklepání tenderizerem po upečení vláčný a šťavnatý. Jaké má Sekáček s tenderizerem PRESIDENT další výhody? Využívá kolébavý pohyb a ostrou nerezovou čepel ke zjemnění a zvláčnění masa.


Cena s DPH: 3Kč Registrovaní zákazníci navíc získávají na příští nákup věrnost. Vynikajúci pre prípravu šťavnatých steakov a zmäkčovanie všetkých druhov červeného mäsa. Some cuts of beef can be very tough, especially if you prefer your meat well done.


Használat: Távolítsa el az él védőburkát és ingázó mozdulatokkal vágja fel a húst egész felületén és puhítsa.

Díky ostré čepeli z nerezavějící oceli a kolébavému pohybu maso zjemníte a zvláčníte po celé jeho ploše, aniž byste ho museli naklepávat či jinak narušovat jeho strukturu. Fast and free shipping free returns cash on delivery available on eligible purchase. Konyhai kesztyűk, edényfogók, törlők és kötények. Szeletelők, reszelők, konyhai eszközök.


Chcete vedieť, či je cena 9. Doručujeme aj počas víkendu. AlzaBoxov (odberných miest) po celom Slovensku. Máme poriadne širokú ponuku produktov a doplnkových služieb.


Další slevy kuchyňských potřeb na Kupi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky