úterý 30. dubna 2019

Potrubí k digestoři 120

POTRUBÍ K DIGESTOŘI známé také pod názvem VentilaPlast je nejčastějším montážním potrubím pro odtah páry z digestoře. Plastové potrubí k digestoři VentilaPlast se vyznačuje rychlou a snadnou montáží. Výhodou systému VentilaPlast je velká nabídka komponentů jak v kruhovém tak hranatém provedení.


Jaké odtahové potrubí k digestoři zvolit? Na trhu jsou digestoře, kterým stačí průměr odtahu 1mm. Tyto odsavače par jsou ale málo výkonné. Výkonná digestoř potřebuje odtahové potrubí o průměru 1mm. Existují i digestoře propojené s externím motorem, které vyžadují odtahové potrubí s průměrem 2mm.


Průměr odtahového potrubí. Ideální průměr odtahového potrubí je stejný jako maximální průměr instalovaný na digestoři. Většina digestoří nabízí odtahový průměr 1nebo 1mm. Poloměr ohybu používaného potrubí o průměru 1mm se rovná jeho průměru.


Pro odtah byla použita hliníková hadice semivent o průměru 120mm napojená k digestoři a vedená až ven na fasádu domu, kde byla zakončena mřížkou. Odsavač je však pouze jednou částí systému, který bude sloužit k odvedení nežádoucích par z Vaší kuchyně. U digestoře ani v potrubí nebyla zpětná klapka. Do domu proto otevřeným otvorem silně pronikal venkovní vzduch.


Dobrý den, potřeboval bych namontovat odtahové potrubí k digestoři. Digestoř je již zakoupena a namontována. Vývod do komína je také již připraven, jedná se o novostavbu. Doporučujeme naplánovat odtah z digestoře po co nejkratší trase s co nejméně ostrými přechody či rohy.


FABER System 1Spojka pro kulaté potrubí. Velký výběr digestoří a příslušenství. Kompletní nabídka potrubí k digestoři. Zajistíme zaměření, montáž veškeré vzduchotechniky a digestoří. Potrubí lze též použít k rekuperaci nebo k digestoři.


WC, koupelny, kuchyně, odsavače, digestoře Best a Mora. KRUHOVÉ POTRUBÍ = x 2ČTYŘHRANNÉ POTRUBí. IKEA - NYTTIG TUB Flexibilní roura digestoře. Nabízíme kompletní vzduchotechniku pro napojení digestoře. Neváhejte nás kontaktovat.


MONTÁŽ A SERVIS DIGESTOŘÍ. RSKW 1těsná zpětná klapka k digestoři. Klapka je vhodná pro použití k digestoři. List klapky je tvořen rámem a silikonovou membránou. Je vhodná pro instalaci do vertikální či horizontální polohy.


Montáž se provádí zasunutím do potrubí. Využívá se v malých a středních prostorech. Vodorovná přechodka Dalap 2z průměru 1mm na 1mm. Kvalitní plastová vodorovná redukce z průměru 1mm na 1mm v bílé barvě, vyrobena z kvalitního plastu s ABS příměsí, která nežloutne vlivem slunečního záření.


Redukce je určena do teploty °C. Uvidíte, že přiložením trubky k digestoři se hluk zvýší. Ještě můžete popřemýšlet o hranatém potrubí.


Kondenzát vám nikdy nevznikne při strojním odtahu ale v době kdy odtah nebude a vzduch vnitřní i průměrně vlhký bude vlivem gravitace odcházet líně nad střech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky