úterý 23. dubna 2019

Jídlonosič nerez tescoma

Moderní jídlonosiče se kulatými vodotěsnými plastovými dózami v termoizolační brašně. Uložené pokrmy vydrží horké nebo studené. V nabídce jídlonosiče s malými i velkými dózami ve barevných provedeních. Pokud přemýšlíte, jak při přenášení potravin uchovat jejich teplotu – ať už chcete jídlo udržet teplé či chladné – jste na správném místě.


Jídlonosič nerez tescoma

Pokrmy uložené v dózách v uzavřené termobrašně si déle udrží svou teplotu – zůstávají horké či studené, při přenášení nevytékají. Při přenášení pokrmy nevytékají. Termo brašna s nastavitelným ramenním. TESCOMA jídlonosič FRESHBOX, se dózami 1. Orion camping jídlonosič 7dílný nerez.


Freshbox jídlonosič se dózami, které jsou vyrobeny z odolného plastu a opatřeny kvalitním silikonovým těsněním. Polyesterová brašna má nastavitelný. Největší kvality dosahují.


Jídlonosič nerez tescoma

V jídlonosiči FRESHBOX přenesete pohodlně svačinu nebo oběd do školy a do zaměstnání i občerstvení na pláž nebo na piknik. Pokrmy přenášené v jídlonosiči FRESHBOX vydrží dlouho horké nebo studené. V čem jsou jídlonosiče FRESHBOX výjimečné?


Nakupujte přímo od výrobce. Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA. Dózy lze použít i samostatně pro. Kč jídlonosič 14cm 3díl. Co se doma uvaří, nemusí se nutně doma také sníst.


Vezměte svou rodinu či přátele na výlet s piknikem. Možnost vložit nádobu , v případě vychladnutí pokrmu, do mikrovlnky je velká výhoda. Jídlonosič nerez ,patrový, 3x1l. Praskla vám skleněná nádoba konvice?


Nevadí, náhradní díly si můžete kdykoli zakoupit pohodlně online. Tato kategorie obsahuje nejžádanější náhradní díly k našim výrobkům. Befőzés, facsarás, savanyítás és szárítás.


Jídlonosič nerez tescoma

Informace, hodnocení a komentáře k Tescoma jídlonosič freshbox se dózami 0. Vybraný produkt koupíte výhodně přes Chci. Vám pomohou v rozhodování. Provozovatel webu, Roman Haering - Kuchyňské Potřeby, se sídlem Nám.


Detail produktu Do obchodu. Celkový objem jídlonosiče je buď l nebo l. Ať už potřebujete oběd do práce nebo letní studenou svačinku, potřebnou teplotu potravin budete schopni udržet právě díky jídlonosiči. Termojídlonosič nerezový patrový pro přenášení pokrmů, který dlouho zachová je. Termomísa v plastovém obalu s nerezovým vnit.


Tradiční pomocníci do kuchyne aj najnovšie vychytávky sú vyrobené z prvotriednych materiálov a ocenia ich začínajúci kuchári aj profesionáli.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky