úterý 30. dubna 2019

Professor mpz 302

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Stačí vložit prádlo, přidat teplou vodu a prací prášek, vypouštěcí hadici vložíte do odtoku a můžete ihned prát. Točivý šnek, který rotuje vlevo i vpravo, zajistí účinné a šetrné praní.


Pračka vypere i tam, kde není k dispozici tekoucí vodaKapacita 3kg prádla, kapacita odstředění kgStylový design, nízká hmotnost, zabudovaný časovačVypouštěcí hadice, točivý. Professor MPZ 3alternatívy - Heureka. Stačí přidat jen teplou vodu a prací prostředek a můžete prát. Ten kromě ceny boduje zejména více než uspokojivou kvalitou praní. Dalším pozitivem je i tichý chod.


Ideální na chalupy, do karavanů, hausbótů, pro studenty apod. Nemusíte tedy už prát ručně na cestách ani doma, protože tato pračka vám na cestách vypere. Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu.


Práčka je ideálna na chalupy, pre študentov, do karavanov, hausbótov apod. Stačí pridať len teplú vodu a prací prostriedok a môžete prať. Stačí vložiť prádlo, pridať teplú vodu a prací prášok, vypúšťaciu hadicu vložíte do odtoku a môžete ihneď prať. Pračka je ideální na chalupy, pro studenty, do karavanů, hausbotů apod.


Všechny manuály jsou v českém jazyce a zdarma. Pojďte si stáhnout návod u nás. Lehká malá pračka s odstředivkou, žádné ruční praní doma a na cestách, vhodná na menší množství prádla (do kg), přidáte pouze teplou vodu a prací prostředek, kapacita odstředění 1. Pokiaľ tu návod k vášmu produktu nie je, objednajte si ho pomocou nášho objednávkového formulára nižšie.


Praktickú minipráčku oceníte hlavne v karavanoch, študentských izbách, na chatách alebo na cestách. Do práčky sa zmestia až kg prádla pre pranie a kg pre žmýkanie. Mini pračka se ždímačkou, dokonalý pomocník v malých domácnostech, garsonkách, na chalupách, chatách, hausbotech, studentských kolejích atd. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším.


Rozměry 53x39x3 vhodná na chalupy, ubytovny, karavany, hausbóty, apod. PROFESSOR MPZ3mini mosóogép centrifugával. Kis kézi mosógép centrifugával. Nem kell többé kézzel mosnia ha utazik.


Professor mpz 302

Maximum kg szennyes mosására alkalmas, csak meleg vízre és mosószerre lesz szükség (centrifuga kapacitás kg). Egyszerűen kezelhető, hordozható eszköz, ezért roppant praktikus. Všetky manuály sú v slovenskom jazyku a zadarmo. Poďte si stiahnuť návod u nás.


Tenhle kousek už si ode mě bohužel nekoupíte. Můžete mi zde zadat svou e-mailovou adresu a jakmile se ke mě stejný produkt znovu dostane, pošlu Vám upozornění. Nebo si můžete vybrat z podobných produktů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky