úterý 2. dubna 2019

Kachlové sporáky vysočanka

Neváhejte a navštivte nás v našem moderním zázemí. Jako výrobce nabízíme nejen kvalitní krbová kamna, kachlová kamna a kachlové sporáky za rozumné ceny, ale také pomoc našeho plně vyškoleného profesionálního personálu. Nabízíme sporáky na tuhá paliva od několika výrobců v Evropě.


Z terciárním spalováním nabízíme sporáky Nordica z Itálie. Menší provedení je Rosetta a větší verze je sporák Rosa.

Nabízíme kachlové sporáky VYSOČANKA v mnoha barevných provedení. Kamna jsou vhodná pro vytápění obytných a pracovních místností a pro ohřev vody a tekutin. Přeností kamen je hluboký spalovací prostor, malá spotřeba a dlouhá doba výhřevnosti.


Vytvořte si webové stránky zdarma! Na sporákové plotně uvaříte obě ve sporákové troubě upečete kachnu nebo krkovičku či buchty takovým způsobem, jakým se Vám to v jiné troubě nepovede a zároveň vyhřejete velkou část obydlí, nemluvě o tom, že kachlový sporák s bíle. Vybrané modely umožňují topit hnědouhelnýma briketama nebo i kusovým uhlím.


Kuchyňské sporáky jsou určeny pro topení pevnými palivy (dřevo, dřevěné brikety). Jeho design lze nasměrovat jak do roubené chalupy tak do moderního domu.

Pro kachlové sporáky nabízíme možnost výběru kachlí ze vzorníku. Objednal jsem si u Vás náhradní díly ke sporáku K,který se již nevyrábí. Ohnisko kachľového sporáku Kachľový sporák môže mať klasické roštové alebo bezroštové ohnisko, ktoré sa používa v moderných peciach.


Vysočina, Praha a okolí. Do bezroštového ohniska sa vzduch privádza cez steny ohniska, čo zabezpečuje lepšie vyhorenie spalných plynov a tým aj vyššiu účinnosť a nižšie emisie. To znamená, že nejdříve společně zvolíme, jaké topidlo potřebujete z hlediska jeho účelu. KACHLOVÉ SPORÁKY , PECE. Pořiďte si kachlový sporák do své domácnosti.


Navštivte naše studio a nechte si poradit odborníky. Po uvedení rozměrů místnosti a umístění komína vám vypracujeme 2D či 3D návrh, díky němuž budete mít jasn. Venujeme sa kompletnej realizácii služieb v oblasti kachliarstva. Staviame kachľové pece, krby, sporáky , hypokausty a H2O vykurovacie systémy.


Okrem toho sa venujeme aj prestavbám a rekonštrukciám starých pecí a ich servisu. Realizujeme kompletné vykurovanie domov hypokaustovými pecami a teplovodnými systémami. Je napojitelný na komín z boční nebo zadní strany. Sporáky na tuhá paliva - kachlové , smaltované a sporáky s výměníkem.


Sporák na tuhá paliva tak vytápí a zároveň umožňuje přípravu jídel.

Podle použitého materiálu nabízíme kachlové sporáky na tuhá paliva a smaltované sporáky na. Kachlová kamna se vyrábí se s hladkými nebo vzorkovými kachlemi. Výběr kachlí pro kamna a sporák je volbou zákazníka. Každý typ kachle vyrábíme ve všech uvedených barvách. Povrch je lesklá glazura.


Odstíny barev jsou z důvodu různého zobrazování monitorů pouze informační. Navrhujeme a stavíme kachlové sporáky a pece. Krbove kachle COM - nielen internetový špecialista na krbové kachle, kachžová krby, vložky.


Kachľové sporáky na drevo sa skladajú z ohniska, vystlaného šamotovými tehlami a tvarovkami. Nad ním je umiestnená platňa z ocelových a liatinových platní. Jej tepelný výkon môže byť zvýšený vybudovaním objemnejšieho priestoru na prikladanie dreva.


Krásny dizajn zaručia kachlice, ktoré svojou akumulačnou schopnosťou. Teplovzdušné a teplovodné sporáky na drevo. Sporáky sú určené na varenie, pečenie, vykurovanie teplovzdušným spôsobom a súčasne do teplovodného vykurovacieho okruhu pre radiátory, podlahové kúrenie, teplovodný zásobník a pod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky