pondělí 22. dubna 2019

Poklop revizní šachty

Dlužníci vůči naší společnosti, které jsme museli zadat do registru neplatičů. Zboží bylo dodáno ještě před nákazou a dluh této společnosti s ní nemá nic společného. V nabídce nechybí ani samootevírací poklopy ze slzičkového plechu a plastové na kontrolní a revizní šachty. Nakupte poklopy na revizní šachty za nejpříznivější online ceny.


Zákazníky ověřený e-shop Levné Stavebniny doručí poklopy na revizní šachty po celé ČR spolehlivě a bezpečně. Díky různým sestavám jednotlivých částí mají kanalizační šachty široké použití při stavbě kanalizačních systémů splaškových i dešťových.

Plastové šachty skupiny Wavin Ekoplastik s. Představení revizní šachty Wavin 3Představení revizní šachty Wavin 4Představení revizní šachty Wavin TEGRA 4Představení revizní šachty Wavin 6Představení. Nosnost poklopu je 800kg. Revoluční řešení pro kontrolní a revizní šachty o průměrech 2– 3mm a 4mm. Revizní a kanalizační šachty neprůlezné DN31 DN4a DN425.


Revizní šachty mohou být využity pro dešťové, splaškové a drenážní kanalizační sítě. KOMPOZITNÍ ZPĚTNÉ KLAPKY. Doporučené Doporučené -. Kanalizační poklop Ø 3z PP.

Revizní kanalizační šachta s hermetickým uzavíráním tvoří pojezdný poklop , gumová těsnící manžeta a čtyři šrouby z nerezové oceli. Vhodné jak pro ruční čištění kanalizační. Instalace je jednoduchá, stačí vložit těsnící manžetu do rámu šachty a šrouby upevnit poklop ke kanálové šachtě.


Použití této šachty je obzvlášť vhodné pro elektrické rozvody. Kompozitní poklopy jsou k dostání v několika produktových řadách, které se odlišují především v oblasti uplatnění a díky vynikajícímu poměru zabezpečení a hmotnosti jsou kompozitní poklopy na šachty a skruže velmi oblíbené. Detailní popis produktu. Poklopy jsou DATAPROPUSTNÉ.


Maximální zatížení t. Wavin Ekoplastik, Wavin, skupina Wavin, plastové potrubní systémy, Ekoplastik, inženýrské sítě, kontrolní šachty , revizní šachty , kontrola potrubních. Nesamonosné vodoměrné šachty slouží jako ochranné šachty , do kterých zabudováváme vodoměr a přípojku vody z veřejné vodovodní sítě k rodinnému domu. Sváry jsou nepropustné – každý. Toto řešení napomáhá předcházet používání redukcí a kolen.


Neprůlezné šachty z plastických hmot s vlnitou (korugovanou) šachtovou rourou o průměru 3mm. REVIZNÍ KANÁLOVÉ ŠACHTY , POKLOPY, MŘÍŽE NA ŠACHTY A DOPLŇKY. Kanálové revizní šachty jsou vyrobeny z polypropylenu v několika rozměrech (200x2mm, 300x3mm, 400x4mm, 550x5mm) a jsou přizpůsobeny pro napojení odvodňovacího potrubí s různými průměry.


Cena zahrnuje poklop , stupadla a revizní kus. Rozměr potrubí a jejich vzájemná poloha je přizpůsobována dle konkrétních požadavků stavby. Vstupní šachta je o průměru 6mm a výšce 2mm.


Pro převoz šachty je třeba počítat s tímto rozměrem.

KG na vtoku i výtoku ,v části 5. Nerezové poklopy vám umíme nabídnout také v několika typech a provedení, viz níže. Základem je vždy precizní práce. Pokud potřebujete něco jiného než nabízíme na tomto webu, kontaktujte nás.


Výšku těchto šachet lze jednoduše přizpůsobit podmínkám na stavbě, a to buď seříznutím nebo nastavením za pomoci prodlužovací nástavné trubky. Nakupte revizní šachty a příslušenství za nejpříznivější online ceny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky