úterý 2. dubna 2019

Kartáček z bambusu

Připravili jsme pro vás komplexní článek na blogu, který Vám osvětlí, proč bambusu fandíme a jaké jsou jeho výhody. Naše stránky využívají magické a tajuplné soubory cookie. U nás proto můžete sáhnout po šetrnější alternativě z recyklovaného plastu či bioplastu nebo bambusu , obnovitelného zdroje.


A pokud se chcete přírodě přiblížit ještě o kousek víc, možná je tou pravou volbou kartáček z kořene stromu Salvadory perské. Kartáčky CURANATURA byly vyvinuty na Slovensku s cílem vytvořit ekologický, ale i kvalitní zubní kartáček , který splňuje požadavky stomatologů. Rukojeť kartáčku je vyrobena z vláken bambusové třtiny.

Povrchová úprava rukojeti je zajištěna tzv. Ta prodlužuje životnost dřevěné části a zvyšuje. Rukojeť je z bambusu , štětiny jsou z nylonu a jsou měkké. Udržitelně vyrobené produkty nemusí být nudné. Kartáček je vyroben z tepelně opracovaného bambusu a je ekologicky kompostovatelný.


Kartáčky na zuby z bambusu jsou ekologické, šetrné ke zdraví děti i dospělých i přírodě. Zubní kartáček CURANATURA JUNIOR. Dětský zubní kartáček z bambusu má štětinky měkké, rovně střižené se zaoblenými konci, které důkladně vyčistí zoubky i dásně.

Byly použity nejměkčí vlákna o tloušťce mm s hustotou štětin na otvor, se zaoblenými konci zastřiženými do rovna. Vyrobené jsou v přírodním duchu Curanatura, z organicky pěstovaného bambusu a kvalitní bavlny bez použití jakýchkoliv chemických látek a balené jsou v obale z recyklovaného papíra po 1kusů. NOVINKA - přírodní bambusový zubní kartáček Curanatura s uhlíkovým vláknem.


Po skončení životnosti kartáčku je možné odstranit z něj nylonové štětiny, a tělo kartáčku použít například jako zápich do květináče. Přírodní zubní kartáček je určen pro denní používání. Zručnější kutilové si mohou z dřívka vytvořit. Bambusový kartáček na zuby. Ekologický bambusový kartáček pro každodenní péči o váš chrup.


Na rozdíl od plastových exemplářů velmi příjemný na dotek. Měkký bambusový zubní kartáček Curanatura Bamboo je dokonalou volbou pro milovníky přírody a ty, kdo hledají prostředky pro ústní hygienu dokonale šetrné k zubům a dásním. Kartáčky Curanatura jsou vyrobeny výhradně ze zcela přírodního bambusu , jejich měkké štětinky jemně čistí zuby bez podráždění. Ekologické kartáčky na zuby z přírodních materiálů jsou nejen šetrné k životnímu prostředí, protože se dají kompostovat, ale jsou i příjemné na omak. BAMBUSOVÝ ZUBNÍ KARTÁČEK , je možná jen malou změnou, ale i ty nejmenší změny pomohou přispět k velkým věcem.


Tento zubní kartáček je vyroben výhradně z bambusu. Laserové gravírování na rukojeti, délka kartáčku 1cm. Ručka je z tepelně ošetřeného bambusu pěstovaného trvale udržitelným způsobem a kartáček jako celek je beze zvyšku ekologicky kompostovatelný.


Tento kartáček pro děti je zdravá volba, neobsahuje příměsy ftalátů ani Bisfenolu A. Obal je vyroben z recyklovaného papíru.

Tělo je z ručně opracovaného bambusu a perfektně sedne do ruky. Díky použitému přírodnímu oleji vůbec neklouže. Majitelé se rozhodli vyrábět zubní kartáčky s příběhem - gravírovaným citátem.


Výrobky z bambusu jsou trvanlivější než dřevěně a jsou velmi lehké. Jsou proto ideální jak pro každodenní využití doma, ale i při pobytu mimo domov, v přírodě nebo práci. Při snaze o zdravé stravování jsou bambusové výrobky zdravou a kvalitní alternativou k jednorázovým plastovým výrobkům.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky