úterý 23. dubna 2019

Mramorová deska pod umyvadlo

Sortiment zakázkové výroby rozšiřují na míru vyráběné desky pod umyvadla, sprchové vaničky na míru, mycí žlaby a obkladové desky. Z obrázků níže vyberte požadovaný typ umyvadlové desky na míru nebo klikněte na typ výrobku do nadpisu či v záhlaví stránky, napravo od loga firmy. Desky pod umyvadla mají tloušťku cm.


Dojem robustnosti podporuje osazení předním a bočními čely do výšky max. Není pravdou, že tyto umyvadlové desky se dají využít pouze v prostorných koupelnách, hravě se vejdou i do koupelen menších a výsledný efekt je skvělý. Deska pod umyvadlo ve stylu el může být otočena na pravou stranu, či na levou.

Záleží pouze na vašem uvážení, kterou variantu vaše deska pod umyvadlo bude prezentovat. Dřevěná deska pod umyvadlo. Deska je z přírodního materiálu, který nesaje vlhkost. Univerzální deska vhodná pod většinu umyvadel.


Nabízí tři varianty barevného a materiálového provedení a je dodávána bez předvrtaného otvoru. Umyvadla na desku jsou estetická, elegantní a čím dál víc trendy. Vyberte si desku pod umyvadlo , která dodá vaší koupelně jedinečný šmrnc.


Budeme se těšit na Vaši návštěvu.

Více informací - Koronavirus. Vyhledat: Nahlásit chybu Úvodní stránka Sapho Přihlášení uži. Sháníte koupelnovou skříňku pod umyvadlo ? Stačí zadat vaše představy o ceně a třeba i barvu, pokud chcete například bílou barvu skříňky pod umyvadlo. Umyvadlové desky na míru vyrábíme jako monolity v maximálních délkách do 550cm a šířkách do 70cm.


Osazovány jsou moderními, hranatými, oválnými nebo kulatými umyvadly, předními a bočními čely, zadními soklíky dvou výšek. Tvarově výjimečná deska určená především pod umyvadla Formy. Je hloubkově impregnovaná proti vlhkosti, nabízí tři varianty barevného a materiálového provedení a pos. Jsou vhodné pro umyvadlové mísy, ale můžete je použít i jako samostatné police.


Díky tomuto nadčasovému a jednoduchému stolku získáte módní kus nábytku pod Vaše umyvadlo z přírodního kamene. Již si nebudete muset lámat hlavu jak umyvadlo v koupelně upevnit. Umývadlo na doske pôsobí esteticky, moderne a je veľmi praktické, pretože tým získate úložný priestor. Dosky pod umývadlo z dreva, keramiky, technického mramoru, lamina, v rôznych dĺžkach a farbách si vyberte na FAVI.


Kategorie Umyvadla obasahuje širokou nabídku umyvadel všech možných tvarů, druhů a materiálů. Nejpočetnějším zástupcem jsou keramická umyvadla, které zde najdete rozdělená dle tvarů či použití - závěsná umyvadla, umyvadla na desku a zápustná umyvadla. V nabídce naleznete desky bez, s jedním nebo dvěma otvory pro umyvadlo.


Tloušťka mm působí dostatečně masivně, ale zároveň deska zůstává přijatelně lehká pro snadnou montáž na stěnu.

Koupelny a topení kvalitně a levně. Povrch je tvořen vysokotlakým laminátem, který je odolný vodě i poškrábání. Prakticky skryje odpad a ještě poskytne vítaný úložný prostor. Umyvadlové skříňky a další nábytek dokáže z koupelny vytvořit ideální místo pro relax.


Mramorová či žulová deska pod umyvadlo doslova promění koupelnu v luxusní oázu. Napište nám, s výběrem koupelnových desek, dlažby a obkladů vám rádi pomůžeme. Kamenictví Obelisk Praha Horní Počernice – specialista na výrobu koupelnových desek.


Kuchyňské umyvadlo a pracovní deska z přírodního kamene v bílé barvě. Bílá kuchyně a dřevo přitahuje stále více lidí. Pokud jste v této kategorii, víte, že mramor je vynikající volbou pro natírání moderní a praktické pracovní desky! Ať už vaší koupelně bude dominovat mramorová nebo žulová deska pod umyvadlo , můžete se být jistí, že vám. Erra ROCKSTONE Umyvadlová deska na skříňku se stranovým otvorem, Rozměry:.


Vámi zvolené umyvadlo to pravé. Rockstone deska pro umyvadlovou skříňku WAVE II (levá) a pro umyvadlo PURITY 50cm. Chci návrh podobné Skříňky do koupelny, nábytek od designéra. Výřez pro umyvadlo , případně baterii, se dělá přesně na míru konkrétnímu umyvadlu.


Při vybavování koupelen je kladen důraz na dokonalou čistotu a hygienické prostředí bez bakterií. Díky našim koupelnovým deskám pod umyvadlo z kamene Vám tyto požadavky můžeme splnit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky