úterý 16. dubna 2019

Pečenka eta

Toilet Flui Anti-Gel, Purifier. Je totiž až o úspornější než klasická trouba, přitom ji dokáže. Držadla jsou tepelně izolovaná, podstavec je maximálně stabilní a víko má skleněný průzor pro okamžitou vizuální kontrolu připravovaného pokrmu. Jak už napovídá sám název, je celkem jasné, k čemu Pečena ETA primárně slouží.


Pečenka eta

Jedná se o náhradu trouby a tak tou hlavní věcí u tohoto spotřebiče je to, že nabídne možnost pečení různých jídel. Dobre pečie- zatiaľ: kura, zemiaky, šunkaflek,francúzske zemiaky. Jsou ideálním pomocníkem na chatu a dovolenou nebo do malých bytů. Pečenka nabídne různé přípravy jídla. Jídla v nich připravená si však jistě natolik oblíbíte, že se svého čestného místa dočkají i ve velkých kuchyních a při přípravě rodinných obědů.


ETA věnuje velkou pozornost designu svých produktů, což z nich dělá jedinečné a praktické pomocníky pro každý den. You will appreciate it particularly during baking of typical „Johny“ cakes. The lid with stainless rim and special venting holes features practical glass visor. Připravit výtečný obě ať už jste kdekoliv, vám zabere jen pár minut.


Stejně tak rychle vykouzlíte křupavý moučník nebo kynutý koláč k odpolední. Jídla v ní připravená neztrácejí chuť, maso nevysychá a provoz je až o úspornější. Zvládne buchty, šunkofleky, grilovaná kuřata i bábovky.


Rozhodli jsme se pro vás otestovat její MAX verzi. V naší recenzi se dočtete, jaké jsou její slabiny i silné stránky. Elektrické hrnce a pánve ETA vaří a pečou za vás, navíc šetří čas, místo i energii. Držadlá sú tepelne izolované, podstavec je maximálne stabilný a veko má sklenený priezor pre okamžitú vizuálnu kontrolu pripravovaného pokrmu. Vykúzlite s ňou skvelé bábovky, môžete v nej grilovať alebo napr.


Podobne multifunkčným pomocníkom je aj tlakový hrniec ETA Tauro, ktorý ponúka až osem funkcií v jednom. Od klasične peke mesa in gratiniranja testenin pa do dušenja in kuhanja. Když ETA začala vyrábět v 60.


Přibližně po necelých deseti letech výroba skončila. Zdravě, chutně a úsporně! Tento tradičný a napriek tomu moderný prístroj vám umožní upiecť aj pravé české buchty bez kompletne vybavenej kuchyne.


Upečte mäso, zapečte cestoviny alebo duste a varte čokoľvek vás napadne. Hravo zvládne upiecť šťavnaté mäso bez nechceného vysušenia, zapiecť cestoviny alebo podusiť zeleninu bez toho, aby stratila svoju maximálnu chuť. Není to ale žádná podmínka, protože své místo. Tradiční pojetí v moderním designu.


Hledali jsme podobný výrobek, protože pečení masa z pečenky nemá chybu. Doufáme, že nám nová rovněž tak dobře poslouží. Od klasického pečenia mäsa, zapekania cestovín, až po dusenie a varenie.


Elektrický hrniec na pečenie určený pre rôzne spôsoby prípravy jedla. Používaná - trochu oprýskané víko z vnitřní strany a poškrábaná vnitřní nádoba (viz foto). Oproti ní je však až o úspornější co se do spotřeby elektrické energie týče. Zabudované topné těleso má prodlouženou záruku až na let, čímž výrobce ETA dokazuje vysokou. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenz í. Pripravíte v nej štyri až šesť porcií.


Panvica je vhodná nielen na pečenie, ale aj na varenie, zapekanie a smaženie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky