čtvrtek 18. dubna 2019

Varná deska bosch návod

Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. PDF návod ke stažení Varná deska plyn. Pokud zde návod k vašemu produktu není, objednejte si jej pomocí našeho objednávkového formuláře níže. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze.


Varná deska bosch návod

Návod pro Varná deska plyn. Bosch PVS651FC5E návod a manuál. Vhodné pro kuchyně IKEA METOD ano Počet varných zón Barva černá Celý popis a t. Ovládání TouchSelect: zvolte varnou zónu a snadno nastavíte požadovanou úroveň výkonu. Electronics - Shop Today!


Aktivací funkce MoveMode se varná zóna FlexZone rozdělí na tři odlišné části s přednastavitelnými stupni výkonu - a 9. Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává. Věříme ale, že si vyberete nový m. Známý německý výrobce nejen domácích spotřebičů zařazuje do své nabídky tuto moderní vestavnou varnou desku, která díky svému minimalistickému designu snadno zapadne do jakékoliv kuchyně. Varná deska detekuje pánev, a v případě, že pánev odeberete z varného prostoru, všechna nastavení se automaticky z bezpečnostních důvodů vypnou.


Varná deska bosch návod

S indukční deskou se senzorem PerfectFry dosáhnete dokonalých výsle. Mezi její přednosti patří senzorové ovládání DirectSelect. Toto ovládání umožní snadný výběr varné zóny a její nastavení.


Navíc indukční varná deska přivede dva litry vody k varu dvakrát rychleji než keramická varná deska , takže ušetříte také velké množství energie. Výhodou je také to, že varné desky nedosahují vysokých teplot, proto se rozlitá jídla nepřipečou a povrch lze vyčistit krátkým setřením. Vaří rychle, ale úsporně, a příprava nedělního oběda i každodenní večeře na ní bude radost.


Varná deska bosch návod

Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Je vybavena i Wok hořákem, který vaří s vysokým výkonem až kW. O uložení hrnců a pánví se postarají samostatné smaltované rošty. Sklokeramická varná deska se najednou z nejasného důvodu vypíná? Pomohou vám naše jednoduché tipy a vychytávky, jak vlastními silami obnovit funkčnost varné desky.


Do velké kuchyně, pět hořáků jedině. Elektrická varná deska ze sklokeramiky: zajistí Vám zvláště jednoduché vaření i čištění. Varná zóna o průměru 21crozšiřitelná varná zóna. Timer s funkcí vypnutí: po uplynutí nastavené doby vypne zvolenou varnou zónu.


Z důvodů, že dopravci nepřijímají dobírky, lze platit pouze převodem. Hezké Velikonoce Vám přeje KD-elektro. Varnou desku můžete používat jako konvenční indukční varnou desku, např.


Celkem má varné zóny s jednou rozšířenou pečící zónou, kterou můžete aktivovat při použití většího nádobí. Pravá přední varná zóna disponuje funkcí PowerBoost. Deska nabízí čtyři varné zóny HighSpeed.


Varná deska bosch návod

Tento nový vylepšený sklokeramický povrch umožňuje. S tímto spotřebičem se pro vás stane vaření rychlé, bezpečné, čisté a navíc energeticky nenáročné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky