úterý 23. dubna 2019

Ručníky a osušky se jmény

Provozovatel e-shopu veratex. Veratex Česká republika s. Ručníky a osušky se jmény , s vyšitými nápisy. Textilní dorty z ručníků s vyšitými jmény nebo texty. Prosím, povolte používání JavaScriptu ve Vašem prohlížeči.


Osušky , ručníky , předložky, župany, čelenky, pyžama.

Froté ručníky a osušky se jmény , textilní dorty se jmény a nápisy. Jedná se o strojové výšivky na froté ručnících a osuškách. K dokonalosti Vaší koupelny Vám nabízíme krásné, kvalitní froté ručníky a osušky různých druhů a barev.


Najdete zde jednobarevné, vzorované i dětské. Vedle prodeje bytového textilu se zabýváme tvorbou nášivek a strojovým vyšíváním na ručníky a osušky z naší nabídky. Maximální velikost výšivky = x cm. U menších zakázek dokážeme zajistit návrh i výrobu výšivky (nášivky) během dvou až tří pracovních dnů. To jsou naše ručníky a osušky.


Vyberte si z mnoha atraktivních vzorů i barev i velikostí.

Rádi byste tradiční froté, jež je příjemné na dotek? Nebo zvolíte bambusové provedení, které dobře odolává plísním a bakteriím? Ať už dáváte přednost sytým, pastelovým nebo lehkým tónům, vaší koupelně budou dozajista. Nechte se hýčkat kvalitními, hebkými ručníky a osuškami z naší nabídky. Vybírat můžete nejen podle barev, ale také podle materiálu.


Vedle klasických a stále oblíbených froté ručníků a osušek nabízíme také ručníky a osušky z bambusových vláken a rychleschnoucí ručníky a osušky. Dbáme na to, aby froté ručníky a osušky zakoupené u nás, byly ozdobou každé koupelny. Kromě klasických výrobků u nás nabízíme i ručníky a osušky se speciálními vlastnostmi, jedná se o kolekce Terry, Wa-ter, Prowell a Natural Cotton. Nabízíme ručníky a osušky s vyšívanými jmény. Lze zvolit jakýkoliv text do výšivky, na zakázku jej pro vás na froté ručníky a osušky vyšijeme.


Dále je možné dodat textilní dort z osušek s vyšitým jménem nebo nápisem. Prodej dětských ručníků a osušek se jmény a výšivkou. Prodáváme ručníky do školky, školy a také froté osušky. Syté, ale i pastelové, něžné barvy, romantické, s krajkou či výšivkou, jak je libo.


V luxusním balení nebo takové, které se dají kombinovat s dalšími výrobky ve stejném designu v našem e-shopu. Eshop je zaměřen na kvalitní bytový textil a doplňky do bytu od českého výrobce. Zdokonalte si i svoji koupelnu - s našimi pestrobarevnými ručníky a osuškami jí dodáte šmrnc!


V naší nabídce objevíte nejen klasické bavlněné froté ručníky ale i unikátní bambusové ručníky a osušky.

Můžete vybírat z nepřeberného množství barev i vzorů a stejně tak velikostí. Kruh na ručník je jedním z nezbytných doplňků. Po zvolení potřebné výšky upevnění od podlahy ve výši rukou nebo obličeje se bude kruh ideálně hodit pro umístění menších ručníků vedle umyvadla. Vaše pokožka jistě ocení neuvěřitelně hebké a savé bambusové ručníky a osušky nebo froté ručníky.


Bavlněné ručníky a osušky Dopřejte si pohodlí ve své koupelně s pestrou nabídkou luxusních ručníků a osušek z řady Matějovský Collection. Pestrá paleta barev a poslední trendy včetně klasických vzorů - to vše nás inspirovalo při tvorbě dezénů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky