pondělí 15. dubna 2019

Kanystr na vodu 10l

Kanystry mají potravinářský atest. Skladem i další kanystry jiných velikostí. Osobní odběr nebo odeslání. L , plastové kanystry na vodu 5L, plastové kanystry na vodu 3L.


Výroba plastových kanystrů probíhá na vyfukovacích poloautomatech z peforem (předlisků), a to z materiálu PET.

Rozměr kohoutu v uzavřeném stavu do pravého úhlu je 60mm na 90mm, otevřený kohout má 110mm. Sudy na vodu ) Hodnocení produktu:. Stohovatelný plastový kanystr s kohoutkem o objemu litrů je tvořen plastovým kanystrem s uzávěrem vhodným ke skladování a přepravě kapalných látek v chemickém, farmaceutickém,.


Skládací kanystr Water Carrier 10L značky Outwell je opatřen praktickým. Zásobování firem plastovými obaly. Prodáváme a vyrábíme plastové lahve a různé obaly na veškeré použití.


Prodej realizujeme od 1ks a rozvážíme po celé republice.

Lahve a kanystry dodáváme výrobcům čistících prostředků a kosmetiky. Ideální je pro tyto účely velký 20l kanystr , v nouzi však postačí i menší, třeba 10l nebo plastový 5l kanystr s praktickým hrdlem, pomocí kterého palivo snadno doplníte do nádrže. Na dlouhé vzdálenosti je vhodné s sebou vozit i dostatečnou zásobu vody. Plastové kanystry na pitnou vodu.


Kč, pouze na Promistry. Akční víkend se slevou. Skvělý nejen při práci, ale také na cesty, kempování v přírodě nebo grilování na zahradě.


Vzhledem k možnosti složení v podobě žebrovaného systému je kanystr velice skladný a vhodný na cestování a turistiku. Všichni známe ten problém - kam s neskladnými velkými kanystry, když v nich zrovna není voda? Odpovědí je náš skládací kanystr na vodu od firmy BCB. Jsou vyrobeny z odolného plastu a vybaveny buď plastovým nebo kovovým kohoutkem, který usnadňuje mytí rukou či nádobí.


Stejně tak zde naleznete obrázky, cenu, užitečné informace a podobné či alternativní produkty. Obrovský výběr kanystrů 5l, 10l , 20l, 25l, 30l na libovolné použití - stačí si jen vybrat z naší skvělé nabídky. Využití plastových kanystrů je velmi rozmanité, což znamená, že se jedná o vskutku multifunkční výrobky.


Bezpečná jízda je na prvním místě. Důležitý je dobrý výhled z vozu, čisté okno bez námrazy.

Jistě oceníte přípravek, který bude sloužit jako tekuté stěrače i chránit karoserii před polétavou rzí a jejímu celkovému stárnutí. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Praktické vylévání pomocí kohoutku s ventilem.


Láhev 10L z potravinářského materiálu. Vhodná pro ruční plnění a výrobky volně prodejné nebo na domácí použití. Lahvička je vhodná na vodu , víno, pivo, mléko, a jiné produkty. Tedy i na situaci, kdy vám může dojít ve vozidle palivo.


Z toho důvodu se vyplatí mít po ruce plný kanystr. V případě, že se ocitnete „ na suchu“, nebude nic jednoduššího, než z kufru vytáhnout připravený naplněný kanystr , stačí doplnit palivo a můžete pokračovat v cestě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky