pátek 5. dubna 2019

Prodam plynový vařič s malou bombou

Při osobním odběru předvedu. Cena 89-Kč s prázdnou nebo 99-Kč s plnou bombou (plná lahev je opatřena plombou)Možno poslat při platbě předem na účet,poštovné 13-Kč. Hořák má bajonetové uchycení.


Je vhodný do každé domácnosti i dílny. Rozpouští měď,sklo,zlato,stříbro,cín. Inzerát plynový vařič v okrese Děčín, cena 890Kč, od Tomna Sbazar.


Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů plynový vařič. Vařič je velmi zachovalý,po výměně těsnění,odzkoušený a plně funkční. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Inzeráty plynový vařič - Bazar a inzerce zdarma - Sbazar. Pro pohodlné a rychlé použití slouží piezoelektrické zapalování a regulace průtoku plynu, pro přesné nastavení velikosti plam. Kompaktní lehký dvouvařič na propan butan, se dvěma hořáky z nerezové oceli. Praktický, přenosný pomocník, určený na chaty, chalupy, do kempů i karavanů.


Plynový vařič , campingový vařič , kempingový vařič. Nabízím kvalitní skládací kempinkový vařič na plynovou kartuši. Komunikace pouze po telefonu. Osobní odběr nebo pošlu Českou poštou.


PTS černý Staňte se králem letního grilování s kontaktním plynovým grilem Landmann Triton 4. Gril je vybaven čtyřmi plochými hořáky z kvalitního nerezu, pro nezávislé grilování pouze na vybrané nebo celé ploše grilu, která disponuje. Skladem - do dnů 5Kč bez DPH. Turistický plynový vařič s ventilem 5kW GEKO. Na dotaz 5Kč bez DPH.


Kvalitní turistický vařič s napájením na plyn vh. Kup teď 4Kč s dopravou 5Kč. Termo hrnek do auta s ohříváním V AG461A. Vařiči s plynovou bombou se dá koupit už za necelých sedm set korun 17.


Před koupí vařiče je nutno se rozhodnout, zda zvolíme plynový nebo benzínový. Redukce VAR je vhodná například na plynovou bombu MEVA 2kg. Jednoplotýnkový vařič pro použití na plynovou bombu 2kg.


Litr vody uvaří během minut. MSR Pocket Rocket Deluxe plynový vařič je velmi lehký, malý a skladný. Vybírejte si Vařiče podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Vybíráte-li vařič na chatu, nabízí se provedení s dvoukilovou plynovou bombou.


Ta vám poskytne potřebný výkon na přípravu různých druhů pokrmů a navíc ji nebudete muset měnit tak často jako malou plynovou kartuši. Zároveň však nebude vadit její nekompaktnost. Pokud je váš rekreační objekt připojen na elektřinu.


Připojení na 2kg láhev s propan-butanem. Vysoká stabilita zajištěna upevňovacími šrouby. Související zboží: Lampa velka. Malý cestovní, přenosný plynový vařič x cm. Skladná velikost (složitelný) - skvěle se hodí na cestování.


Prodam velkou lampu viz. GRultralight Titan (nejlehčí vařič na trhu, odhadem či 20gramů, vaří pomalu a dlůho s malou spotřebou plynu) - jednoduchý mosazný pyj, délky 4. Vse plne funkcni bez zavad. Ma trochu odrene knofliky viz.


Dvouplotýnkový plynový vařič k propanbutanové lahvi (kg, kg, kg) je ideální pro použití při kempování, v karavanu, nebo na chatě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky