úterý 16. dubna 2019

Pečící hrnec eta

Pečící hrnec eta

Elektrický pečící hrnec ETA Pečenka. Stolní mixér ETA Vital Blend. Rychlovarná konvice ETA Luna bílá. Péče o chodidla a paty. Tradiční pečicí hrnec ETA Pečenka určený od pečení a zapékání až po dušení a vaření.


Pečící hrnec eta

Zdravě, chutně a úsporně! Podobně multifunkčním pomocníkem je i tlakový hrnec ETA Tauro, který nabízí až osm funkcí v jednom. Pečící hrnec Pečenka se jednoduše stane nepostradatelnou součástí vaší rodiny, se kterou snadno přenesete domácí kuchyni kamkoliv s sebou.


Přinášíme radost a užitek více než let. Jsou ideálním pomocníkem na chatu a dovolenou nebo do malých bytů. Jídla v nich připravená si však jistě natolik oblíbíte, že se svého čestného místa dočkají i ve velkých kuchyních a při přípravě rodinných obědů. Tento hrnec je speciálně uzpůsoben tak, aby se v něm vařilo co nejlépe s ohledem na zachování všech živin a vitamínů.


Pečící hrnec eta

Díky dostatečně pomalému vaření dochází k zachování vitamínů v zelenině a maso připravené v tomto hrnci je křehké. Tradičně, jednoduše a kdekoliv – ETA Pečenka MAX. Jídla v ní připravená neztrácejí chuť, maso nevysychá a provoz je až o úspornější. Můžete tak ušetřit až energie ve srovnání s běžnou troubou. A co je nejdůležitější: potřebujete pouze jediný přístroj!


Prohlédněte si produkt navržený českým lídrem na trhu, který zaručuje vysokou kvalitu za nejlepší cenu! Každý den stovky novinek v nabídce. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. Vybírejte si Pečící pánve podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Pokud bydlíte v menším bytě je ideální přesně pro vás.


Jídla připravená v Pečence neztrácejí svou chuť a maso nevysychá. Pečení i zapékání je výrazně jednodušší díky praktickému teflonovému povrchu. Ten je využit nejen v pracovní. Tradiční produkty ETA - elektrická pánev bude váš věrný pomocník v kuchyni. Praktický pomocník pro vaření bez nutnosti plotýnky a sporáku.


Zboží skladem zasíláme okamžitě. Od klasického pečení masa, zapékání těstovin, až po dušení a vaření. Už našim babičkám známé a dodnes oblíbené pečící hrnce - nejčastějí nazývaní jako remosky, které dokáží upéct, zapéct, dusit i vařit. Prodej produktů výpočetní techniky a spotřební elektroniky. Záruční a pozáruční servis.


Doprava zdarma na tisíce produktů. Ať už šetříte místem ve svém hnízdečku či chaloupce, nebo nechcete zapínat troubu kvůli menším porcím jídla, Pečenka ETA je pro vás to pravé ořechové. Hravě zvládne upéct šťavnaté maso bez nechtěného vysušení, zapéct těstoviny anebo podusit zeleninu aniž by ztratila svou maximální chuť. DISTRIBUCE CZ Možno reklamovat v k.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky