středa 17. dubna 2019

Kuchyňské nože test

Nože též neskladujte na jedné hromadě ve vyhrazeném šuplíku linky. Pokud se o sebe neustále otírají, dochází k jejich ztupování a deformaci materiálu. Pro bezpečné uložení kuchyňského náčiní doporučujeme využít volně prodejné magnetické nebo dřevěné boxy.


Nože s většími zuby jsou skvělé na pečivo, které projde hezky kůrkou a nezmáčkne jej, ale nehodí se na tvrdé potraviny. V sadě máte většinou několik druhů nožů určených pro různé činnosti.

Záruka na kuchyňské nože. Někteří výrobci nabízejí na svoje kuchyňské nože delší záruku než jen povinné dva roky. Existuje několik výrobců, kteří nabízejí skutečně kvalitní nože z kvalitní oceli. Běžné kuchyňské nože , které koupíte v supermarketech za akční ceny, mají tvrdost kolem až HRC. Velký test kuchyňských nožů Nože - Nůž Aktuality recenze testy Nabídka kvalitních značkových nožů.


Nože s pevným ostřím, zavírací nože , kapesní nože , lovecké nože , kuchyňské nože , meče, dýky, brousky, brusivo. Bez nože bychom si ani v moderním věku dlouho neporadili.

A to teď máme na mysli výlučně nože , které se používají v kuchyni. Nože lovecké, mačety, meče, všelijaké další čepele, nůžky či součásti složitějších přístrojů ponecháváme zcela stranou. Dnes se dají kuchyňské nože sehnat v jakémkoliv obchodu s domácími potřebami či v supermarketu. Bez tohoto náčiní se v kuchyni neobejde žádný kuchař.


Před samotným výběrem je třeba se zaměřit na to, na které suroviny budete nůž používat. Vyzkoušejte náš Alza Test , který zaručuje objektivní výběr na základě zákaznických zkušeností. S dobře vyváženým, perfektně ostrým a dobře zpracovaným nožem vás mohou i jinak otravné kuchyňské práce bavit.


A to se pozná i na výsledcích, které vycházejí z kuchyně na stůl. My jsme se v testu zaměřili na kuchařské nože s čepelí dlouhou přibližně centimetrů. Jejich konstrukce je robustnější, čepel širší a směrem k rukojeti vyšší. Díky tomu je rukojeť nože umístěna výše nad krájecí plochou, což umožňuje jejich využití k více pracovním úkonům od klasického krouhání, přes krájení až po sekání. Vyberajte s nami najlepšie kuchynské nože na trhu.


Hodnotenia a rebríčky, aký kúpiť nôž a víťaz testu. Kované kuchyňské nože jsou odolnější, mají delší životnost a lépe odolávají korozi. Rozměry jsou závislé na typu nože.

Při výběru je pro vás nejdůležitější délka a výška čepele. Pro srovnání: loupací nože disponují krátkým 5cm ostřím X nože filetovací mohou mít ostří až cm. HRC, některé specializované i HRC! Takže, pokud máte doma nůž, který se velmi rychle tupí – nebude vyroben z příliš tvrdé oceli.


Kuchyňské nože a nůžky skladem. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Tescoma, Lamart, Tefal a dalších.


Vybírat kuchyňské nože můžete podle značek, způsobu použití a jednotlivých druhů. Najdete u nás vše od malých kuchyňských nožů, přes velké víceúčelové kuchyňské nože až po cenově výhodné sady, které se zároveň mohou stát skvělým tipem na dárek k Vánocům, svatbě či narozeninám.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky