středa 3. dubna 2019

Pračka se sušičkou recenze 2016

Nejčastěji kladené dotazy. Prádlo bývá často pomačkané a sušicí programy jsou značně omezené. Má výše zmíněný nepoměr mezi kapacitou pračky a sušičky, sušení nebývá tak dokonalé jako u samostatného zařízení a na výběr také bývá méně programů.


Seskupujeme i recenze a testy z odborných portálů ze zahraničí. Najdete u nás rýžovary, pračky, pračky se sušičkou , lednice, sušičky, myčky nádobí, vysavače, robotické vysavače, tablety a další. Spolupracuje s portálem Heureka.


Přestože se u některých modelů praček se sušičkou stává, že vysušené prádlo není suché na 1 a nachází se v něm určitá zbytková vlhkost, stále je to nejvhodnější volba, pokud chcete mít spotřebiče v jednom a ušetřit si tak mnoho času i námahy, které musíte vynaložit na vyprání, vyndání z pračky, pověšení na věšák či prádelní šňůry. S tím mohou souviset vyšší náklady na provoz, což se potvrdilo, i když rozdíl oproti průměru je malý. Samozřejmě, má to své výhody, ušetříte za nákup jednoho spotřebiče, přesto získáte oba, ale všechno má své pro a proti. B), ale zase má oproti jiným pračkám až o nižší spotřebu vody a doba praní se zkrátila na polovinu.


Pračka a sušička zvlášť toho bezesporu zvládnou ve vaší domácnosti více, než pračka se sušičkou v jednom výrobku. Ta se opravdu hodí spíše a jenom jako řešení v případě téměř nulového prostoru, jako třeba v garsonkách. Nejlepší pračka se sušičkou v jednom je podle našeho testu AEG SensiDry L9WBA61B. Jde o AAA pračku se sušičkou – tzn. A pro energetickou úspornost (aktuálně nejúspornější známka na štítku), druhé A pro účinnost praní a třetí A pro účinnost odstředění.


Kromě toho některé modely sice jsou schopné vyprat třeba kilogramů prádla, ale sušit mohou najednou jenom kilogramy, takže buď musíte prát nadvakrát, nebo prostě dávku prádla před sušením rozdělit na dvě hromádky. Pokud jste zmatení z výběru, jaká je ta nejlepší pračka se sušičkou pro vás, čtěte dál, poradíme vám, jak na to. Dále také najdete jako vždy pár tipů na ty nejlepší pračky se sušičkou podle testu uživatelů. Tahle pračka se sušičkou v jednom využívá technologii DualSense, jež přizpůsobuje teplotu a pohyb bubnu podle praných tkání.


Vzorované bundy nebo náchylnější svetýrky tedy lze kvalitně vyprat, usušit a dobře ochránit proti nežádoucímu opotřebení. Ačkoliv pračka se sušičkou Candy patří do energetické třídy A, k velkému objemu se v tomto případě váže i vyšší spotřeba. Na cyklus praní potřebuje tato pračka kWh, na cyklus praní a sušení až kWh.


Průměr v době vzniku recenze byl kWh pro praní a kWh pro praní a sušení. Souhrnné údaje Už při prvním pohledu je jasné, že se pračka se sušičkou značky AEG neztratí ani v početnější domácnosti. Vysušit v ní totiž můžete až kg prádla a vyprat dokonce až kg, čtyř a více členná rodina pro ni tedy nebude žádnou překážkou.


Ostatně známe to všichni, když vypereme jednu i více praček prádla a teď je potřeba vytáhnout sušák a kolíčky, prádlo pověsit, počkat až všechno uschne, zase to sundat a pak vyžehlit. Přemýšlíme o koupi sušičky na prádlo, přes zimu musíme sušit prádlo v domě a ačkoliv větráme, vlhkost je tu strašná. Teď zase začíná to období, tak jsme přemýšleli, že by prádlo vysušila sušička. Vybrané pračky se sušičkou prošly testy samotnými spotřebiteli a obstály na. Recenze nejlepších praček se sušičkou a jak je vybírat najdete v našem článku zcela zdarma.


Pračka so sušičkou v sebe spája dva spotrebiče. Neváhejte a vyberte tu správnou pračku se sušičkou třeba hned. Tohle je zcela zásadní otázka , na kterou byste měli znát jednoznačnou odpověď.


Ačkoli byla varianta 2v(tedy pračka se sušičkou jako jeden spotřebič) dost populární, nyní tomu již tak úplně není. Co se samostatného sušení týče, stává se , že prádlo se musí dosušit ještě na prádelní šňůře, což od pračky se sušičkou jistě neočekáváte. Jedná se o další robustní spotřebič, pro který v malé koupelně nemusí být vždy dostatek místa.


Zde se otevírá prostor pro kombinaci pračky se sušičkou v jednom spotřebiči anebo sestavu nad sebou (dole pračka , na ní sušička). Je spousta mýtů a dohadů ohledně praní a sušení, některé z nich jsme se pokusili vyvrátit. Z parametrů na první pohled velmi zajímavá pračka se sušičkou , která je díky své velké kapacitě vhodná i pro rodinné využití.


Při praní je tichá, má vysoké otáčky a kvalitní zpracování. Práčka so sušičkou v jednom môže byť lacnejšie na obstaranie, za to má však vyššiu spotrebu elektrickej energie takže sa vám rozdiel do niekoľkých rokov vyrovná. Má vyššie zmienený nepomer medzi kapacitou práčky a sušičky, sušenie nebýva tak dokonalé ako u samostatného zariadenia a na výber tiež býva menej programov.


Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. V podstatě je slyšet jen šplouchání vody a samožrejmně ždímání. Jediné co mne zklamalo je aplikace do mobilu od Hoover.


Propojit to přes NFC je noční můra a funguje to jen na některých mobilem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky