pátek 5. dubna 2019

Příbory tescoma

Výběr správného příboru není jednoduchý úkol. Nože, lžíce, vidličky, lžičky… Měly by se vám líbit, odpovídat vašim nárokům na kvalitu a také splňovat požadavky na cenu. TESCOMA má příbory elegantní, moderní i luxusní, čili pro každého.


Dvě lžíce, tři nože, čtyři vidličky - pokud inventura vašeho příborníku ukazuje tyto výsledky, je nejvyšší čas zvážit pořízení nové sady jídelních příborů. TESCOMA nabízí hned několik typů designových sa aby byly vaše příbory zase kompletní.

Pak se vám doma jistě hodí kvalitní dezertní příbory : dezertní vidličky, nože i lžičky slouží k tomu, abyste si svůj dezert dokonale vychutnali. Atraktivní koktejlové i party vidličky zas oceníte při pořádání oslav s rodinou či přáteli. TESCOMA si dala s výběrem motivů na dětské příbory opravdu záležet.


Vaši malí gurmáni z nich budou nadšení. Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním.


Výber správneho príboru nie je jednoduchá úloha.

Nože, lyžice, vidličky, lyžičky… Mali by sa vám páčiť, zodpovedať vašim nárokom na kvalitu a tiež spĺňať požiadavky na cenu. A nezabúda ani na najmenších stravníkov! Nakupujte přímo od výrobce. Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA.


Dezertní příbory a napichovátka na občerstvení. Klasický design a dokonalé provedení řadí tuto soupravu do kategorie vysoce kvalitních příborů pro každodenní. Odolnost, ergonomický tvar a zdravotní nezávadnost.


Vidličky z nerezové oceli nebo s barevnou rukojetí. Doplňte svou příborovou rodinu o další nepostradatelné členy. Ve výbavě by vám nemělo chybět dostatečné množství vidliček, a to nejen pro vaši rodinu, ale také pro případné návštěvy. Roztomilý dětský příbor Tescoma Bambini pro veselé stolování.


Vhodné pro mytí v myčce nádobí – snadná údržba. Sada obsahuje – vidličku, nůž, polévkovou lžíci a čajovou lžičku. Určeno pro děti od tří let. Steakový nůž CLASSIC, ks D.

Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Kvalitní příbor pro každodenní použití, vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli. Značkový e-shop spoločnosti TESCOMA ponúka originálne kuchynské potreby určené na varenie, pečenie aj stolovanie.


Tradiční pomocníci do kuchyne aj najnovšie vychytávky sú vyrobené z prvotriednych materiálov a ocenia ich začínajúci kuchári aj profesionáli. Tescoma - Jídelní příbory Ve vašem prohlížeči nemáte povolený javascript který je nutný pro správnou funkci stránek. Kompletní nabídka produktů z kategorie příbory ponúkaná pod značkou tescoma , která je zárukou kvality. Prohlédnete si také další produkty v našem katalogu. Akční produkty v kategorii příbory jsou označeny modrým štítkem.


Produkty, u nichž máte možnost využít slevový kód jsou označeny zeleným. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Díky vysoké kvalitě jsou tyto příbory u zákazníků stále velmi oblíbené, a své místo si najdou jak v domácnosti, tak v provozech jako jsou restaurace, hotely apod.


Příbory značky TESCOMA.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky