středa 10. dubna 2019

Kamenná deska pod umyvadlo

Precizně zpracovaná pracovní deska nám každý den dělá z vaření požitek. Oceňuji také odbornou konzultaci při výběru materiálu a vyjití vstříc mým časovým možnostem při zaměření desky a finální montáži. Sortiment zakázkové výroby rozšiřují na míru vyráběné desky pod umyvadla, sprchové vaničky na míru, mycí žlaby a obkladové desky. Z obrázků níže vyberte požadovaný typ umyvadlové desky na míru nebo klikněte na typ výrobku do nadpisu či v záhlaví stránky, napravo od loga firmy.


Kamínková koupelnová deska pod umyvadlo.

Současným trendem jsou masivní mramorové nebo dřevěné desky pod koupelnová umyvadla. Nemusíte však utrácet horentní sumy, abyste podobnou desku mohli mít ve své koupelně. Jako nosný prvek, na kterém bude stát umyvadlo a zároveň bude tvořit celou základnu, použijte dřevěnou. Umyvadla na desku jsou estetická, elegantní a čím dál víc trendy. Vyberte si desku pod umyvadlo , která dodá vaší koupelně jedinečný šmrnc.


Kamenná deska pod umyvadla. Obkladová deska pod umyvadly se zalitými kameny v čirém akrylátu.

Dřevěná deska pod umyvadlo. Deska je z přírodního materiálu, který nesaje vlhkost. Koupelnové desky pod umyvadla. Nejnovějším trendem v koupelnách je elegantní umyvadlo umístěné na přímo desce. V této sekci vybírejte z koupelnových desek pro umyvadla, která jsou určena právě pro instalaci na desku.


Deska pod umyvadlo ve stylu el může být otočena na pravou stranu, či na levou. V nabídce naleznete desky bez, s jedním nebo dvěma otvory pro umyvadlo. Univerzální deska vhodná pod většinu umyvadel. Nabízí tři varianty barevného a materiálového provedení a je dodávána bez předvrtaného otvoru.


Pád těžšího předmětu (například fénu) je nijak neohrozí. Je jen na vás, pro kterou desku pod umyvadlo se rozhodnete. Zhotovíme vám ji na míru z různých druhů přírodního kamene. Při plánování koupelny se nejčastěji řeší především vhodné obklady na zeď a dlažba. Vrchní deska pod umyvadlo Ideal Standard Connect bez otvoru.


Sháníte koupelnovou skříňku pod umyvadlo ? Stačí zadat vaše představy o ceně a třeba i barvu, pokud chcete například bílou barvu skříňky pod umyvadlo.

Umývátko, umyvadlo , dvojumyvadlo, výlevka? Otočné do malé, na desku do velké. Záleží na rozměrech koupelny. Na zahradu venkovní nástěnné ve stylu retro. Pavlačové jako zahradní umyvadlo.


Nejsnadněji si vyberete na FAVI. Plastové, kamenné, litinové, skleněné, kulaté i oválné. I zde můžeme vybírat z několika variant usazení, nejčastěji se využívá tzv. S touto montáží je nutno počítat předem, protože vyžaduje speciální druh umyvadla. Mramorová či žulová deska pod umyvadlo doslova promění koupelnu v luxusní oázu.


Napište nám, s výběrem koupelnových desek, dlažby a obkladů vám rádi pomůžeme. Mezi nejmodernější trendy v koupelnovém nábytku patří tzv. Při tomto uspořádání není umyvadlo klasicky zapuštěné, ale umístěné na desce.


Vážení zákazníci, na základě nařízení vlády je od 14. Vytvořte si koupelnu snů. Možná bylo originální umyvadlo vždy součástí vašich přání. Stačí zvolit vhodnou desku pod něj, jelikož nejlépe bude vypadat jako solitér na nějakém bytelném podkladu.


Hodí se deska dřevěná či kamenná. Nadstandardní ošetření za použití PUR lepidla. Je potřeba doobjednat skryté konzoly. Rekonstruujeme koupelnu a rádi bychom si pořídili umyvadlo zapuštěné do desky.


Bohužel však ideální materiály jako je přírodní či umělý kámen apod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky