pátek 5. dubna 2019

Zanussi zansc05 sáčky

Jedno balenie obsahuje kusov textilných vreciek. Sáčky jsou vhodné pro úklidové aktivity a zaručují velmi efektivní filtraci směsného prachu a nečistot. Nejsou vhodné pro odsávání.


Zanussi ZANSCtextilné vrecká, sáčky do vysávača, 4ks. V tomto oddělení naleznete příslušenství k vysavačům značky Zanussi řady ZANSC 0 ZANSC Compactamp;Powerful. Můžete si vybrat sáčky do vysavače, filtry a další příslušenství. Platba prevodom - Jednoduchý a tradičný spôsob platby. Po dokončení objednávky Vám zašleme údaje k platbe.


Tovar expedujeme ihneď po overení, že Vaša platba k nám dorazila. Nenašli ste svoj model vysávača? To ale nemusí znamenať, že pre Váš vysávač nemáme vrecko. V tom vám samozrejme pomôže tiež podlahová hubica Vario 500. Samozrejmosťou sú kovové trubice, regulácia výkonu alebo nožný spínač, takže sa k vysávaču nemusíte ohýbať.


Při vysávání máte k dispozici příslušenství kde si můžete vybrat z hubice BANO, ze štěrbinové hubice, kterým hravě vysajete úzké prostory a samozřejmostí je i hubice na čalounění, která je určena na sedačky a křesla. S akčným rádiusom až metrov a kovovou teleskopickou hubicou miestnosť vysajete rýchlejšie a bez neustáleho presúvania alebo prepájaní vysávača. S minimem vynaloženého úsilí tak váš domov bude zářit čistotou, jež oslní ostatní členy rodiny i návštěvu. Ani sebemenší smítko nemá šanci. ZANUSSI ZANSC, 4ks od 1Kč - Heureka.


Se metru dlouhým přívodním kabelem dosáhnete i do nejzazšího koutu, trojice hubic dovolí vyčistit každý povrch. Koberce, podlahy i čalounění. Hubice, hadice, trubky, turbokartáče, štěrbinovky, minihubice, nástavce na údržbu auta - všechno pro komfortní vysávání. Nabízíme výhodné balení sáčků do vysavačů za příznivé ceny.


Naše sáčky jsou zdravotně nezávadné, s vysokou filtrační schopností a antibakteriální. Kvalitní příruba, antibakteriální provedení. Ebben természetesen ez is segít a padlószívófej Vario 5Természetesen vannak fémcsövek, elektromos vezérlés vagy lábkapcsolóval, így nem kell meghajlítani a porszívóhoz.


Tieto sáčky sú plnohodnotnou alternatívou k orginálnym výrobkom. Sáčky s takto jemnou filtráciou nie sú vhodné pre vysávanie popoľa a. Objednejte si originální náhradní díly a příslušenství Zanussi pro vysavače. Odešleme je přímo z Zanussi ! Porovnání cen sacky do vysavace zansc, srovnání cen sacky do vysavace zanscna portálu HLEDEJCENY. S akčním rádiusem až metrů a kovovou teleskopickou hubicí místnost vysajete rychleji a bez neustálého přesouvání nebo přepojování vysavače.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Зареєструйте свою техніку Zanussi і дозвольте нам зберегти вказану вами інформацію для подальшого швидкого доступу до інструкцій, інформації про покупку, гарантій та замовлення сервісного. Pri vysávaní máte k dispozícii príslušenstvo kde si môžete vybrať z hubice BANO, zo štrbinovej hubice, ktorou hravo povysávate úzke priestory a samozrejmosťou je aj hubica na čalúnenie, ktorá je určená na sedačky a kreslá. Worwo ELMB04K - Sáčky do vysavačů z mikrovlákna Náhradní sáčky do vysavačů AEG Org.


Největší výběr za nejlepší ceny zboží Zanussi zanscv nejvyšší kvalitě. Znajdziesz u nas zarówno części oryginalne Zanussi jak również fabryczne odpowiedniki. Máme HEPA filtry a skládané filtry k vysavyčům Parkside, Protool. Domácí sáčky (papírové ani z netkané textilie) nejsou vhodné pro vysávání jemného stavebního prachu, prachu ze sádrokartonu, nebo popela. Tento prach sáčky nefiltrují a propuštějí jej přímo do motoru, ktrerý se rychle zanáší a ničí.


Stejně tak trpí HEPA filtry, které se rychle zanášejí a jejich výměna je.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky