pátek 21. června 2019

Multifunkční hrnec philips recepty

Free Shipping Available. Připravíte v něm mimo jiné maso, zeleninu, polévky, těstoviny, rýži ale i koláče, bez nutnosti dohlížení na přípravu pokrmů. V marketingových videích s ním vaří a doporučuje dokonce samotný šéfkuchař Zdeněk Pohlreich. Co je multifunkční hrnec.


Někdo mu dokonce říká horkovzdušný hrnec , přičemž výrobce Catler své výrobky časuje jako indukční multifunkční hrnce. Má prednastavených programov a inteligentné. Philips Multicooker je nové multifunkčné zariadenie na varenie, s ktorým pripravíte chutné polievky, cestoviny, mäso aj koláče.


Jak vybrat elektrický multifunkční hrnec. Elektrický multifunkční hrnec nekupujete každý den. Jeho výběru byste proto měli věnovat značnou pozornost.


Pokud výběr nepodceníte, dáte pozor na to, aby měl vše, co potřebujete, stane se z něj opravdu všestranný pomocník, kterého v kuchyni jen tak něco nenahradí. Teplotu a délku úpravy můžete nastavit v rozmezí hodin, takže si jídlo můžete předpřipravit úplně bez dozoru a na přesný čas s tím, že si jej můžete delší dobu udržovat teplé. Hlavní výhodou vaření v páře je rychlá a pohodlná příprava. Jednoduchá výživná jídla pro děti Pára, mixování, rozmrazování a ohřev Zdravé vaření v páře Vaření v páře a mixování v jedné nádobě Rady a recepty pro období odstavení Unikátní způsob vaření v páře pro zdravé pokrmy Vaření v páře představuje zdravý způsob přípravy potravin. Fritéza Philips Airfryer je tím pravým řešením!


S nífritujete mnohem zdravěji – vzduchem! Společně se značkou ECG jsme pro vás chutných receptů pro váš multifunkční hrnec. Měl by tedy nahradit fritovací hrnec , parní hrnec , remosku nebo třeba i gril.


Každý může přidat vlastní recept. Vnitřní nádobu, ve které se vše po přikrytí pokličkou připravuje, lze snadno vyjmout a klidně dát i do myčky. V balení spolu s hrncem dostanete i fritovací koš, mřížku na vaření v páře, děrovanou naběračku a set fondue se šesti barevnými. Multifunkční elektrický hrnec od společnosti Philips je jako stvořený pro snadnou a rychlou přípravu zdravých a přitom chutných pokrmů.


Disponuje celou řadou moderních technologií , mezi nimiž nechybí například 3D systém ohřevu , dále integrovaným mikroprocesorem a automatickými programy pro jednoduchou a rychlou přípravu zdravých pokrmů. Jeden MultiCooker na všechna vaše oblíbená jídla! Díky různým automatickým programům vaření si můžete snadno a pohodlně připravit zdravé a vynikající jídlo kdykoli doma. Po dokončení vaření udržuje multifunkční hrnec váš pokrm automaticky v nejlepší teplotě vhodné pro podávání, až dokud nepřijde čas k jídlu. Multifunkční hrnec - Domácí pomocníci - Recepty na vaření pro začátečníky i zkušené kuchaře.


Pro důkladné smažení a fritování by měl být schopen hrnec dosáhnout teploty až 180°C a udržovat ji. Pečení, grilování – Tyto funkce mohou nahradit troubu nebo gril. Pro některé konkrétní recepty je třeba, aby dokázal hrnec vyvinout vysoké teploty.


Ohřev, rozmrazení – Těmito funkcemi hrnec nahradí mikrovlnnou troubu. Jedním z řešení je multifunkční hrnec , ve kterém se dá ledacos uvařit a upéct často i za použití páry, která může výrazně vylepšit hotový „výtvor“. Na druhé straně, ten kdo si takového pomocníka koupí nemůže spoléhat na to, že bude všespasitelný.


Zastane hodně práce, ale tak jako většinou, je nutné ho. Ušetřit čas ale paradoxně můžeme i postupem, kterému se říká pomalé pečení. Hrnec s vlastním ohřevem, který připravuje jídla za vás.


Pokud hledáte jednoduchý a praktický způsob přípravy všech svých oblíbených jídel, tento hrnec je určený právě pro vás: multifunkční hrnec Delimano 18vudělá všechnu práci za vás – jediné, co musíte udělat, je přidat suroviny, nastavit program a stisknout časovač. S tímto hrncem připravíte fondue stejně snadno, jako si ugrilujete skvělý kus masa.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky