čtvrtek 27. června 2019

Magnetická lišta na nože heureka

Magnetická lišta na nože heureka

Bloky na nože ) Hodnocení produktu: 1 (). Umožňuje rychlé a přehledné odložení kovového kuchyňského náčiní ( nože , nůžky, vidlice a jiné). Magnetická lišta na nože je praktický pomocník v každé domácnosti. Díky ní budete mít nože vždy po ruce.


Magnetická lišta na nože heureka

Součástí balení jsou šroubky. Lišta je opatřena magnetickými pásky. Dva velmi silné magnety umožňují bezpečné a přehledné uložení nožů, a také spoří místo. Délka lišty cmNejstarší firmou ve městě Solingen je. Zde se nacházíte: Heureka.


Vyhledávání magneticka lista na noze. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Pri varení budete mať všetky obľúbené nože vždy naporúdzi. Vďaka jednoduchému dizajnu sa hodí do každej kuchyne.


Magnetická lišta na nože heureka

Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Povrch lišty je z plastu v černé barvě. Pevné uchycení nožů zajišťuje dvojice silných magnetických pásků.


Magnetickou lištu je možné uchytit prakticky na jakoukoliv zeď. Díky silnému magnetu budete mít své nástroje vždy na očích a připravené k použití. Snadno ji připevníte na zeď díky dodanému příslušenství šroubků a hmoždinek. Recenze na bloky na nože. Vybírejte ve slovenské verzi Heureka.


Konec chaotického hledání správného nože v přeplněném šuplíku! Banquet Stojan na nože Culinaria Orange 2cm. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Všetky informácie o produkte Kuchynský nôž Berndorf Profi-Line magnetická lišta na nože 45cm, porovnanie cien z internetových obchodov, hodnotenie a recenzie Berndorf Profi-Line magnetická lišta na nože 45cm.


Magnetické lišty na kuchyňské nože jsou ideálním řešením na praktické uložení vašich nožů. Nože budete mít v bezpečí a zároveň ihned při ruce. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Magnetická lišta na nože heureka

Dodá dekorativní vzhled vaší kuchyni. Obsahuje upevňovací materiál pre montáž na stenu. Vyrobená z vysoko kvalitného hliníka. Vyberajte si Brúsky na nože podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke.


Tento magnetický držák je nejlepší místo na uskladnění vaších nožů! Už žádné zdlouhavé a nebezpečné hledání v šuplíku! Ručně vyrobená magnetická lišta na nože vyrobená z krásného masivního dřeva. Jednoduchost a minimalistický design v té nejlepší kvalitě.


Navržené materiály byly vybrány tak, aby uspokojili nejnáročnější zákazníky. Silné magnety jsou vloženy po celé délce ve dvou řadách. Kuchyňská magnetická lišta na nože vyrobená z nerezové oceli, nože nebo jiné menší kovové nádobí máme vždy po ruce, lištu lze umístit kdekoliv v kuchyni, možno přivrtat nebo i kvalitně přilepit, lišta.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky