čtvrtek 13. června 2019

Likérové špice video

Oficiální video Společnosti SEMIX PLUSO, spol. Tohle jste s listovým těstem ještě nezkoušeli. Druhý a devátý nápad na sváteční dny. V tomto videu najdete návo jak si špičku připravit doma a troufám si říci, že.


Na piškoty používám ten nejmenší. Mouku, kakao, cukr a vodu smícháme a dáme asi na čtyři minutky povařit. Při vaření, asi na stupeň mícháme, aby se nám směs nepřipálila. Ostavíme a zamícháme čokoládu. Likérové špičky video recepty, které budete milovat.


Tieto špice som nerobila ja, robila ich moja dcéra. Z tejto dávky ich je - kusov. Vždy sme túžili vedieť, ako sa likérové špice robia nakoniec ich už aj my vieme robiť. Jedny z nejlepších dezertů! Fantastické likérové špičky.


Likérové špice video

Alespoň to tvrdí můj otec, který se špiček neví nabažit :) Máte rádi? Necháme stuhnúť a podávame. TIP: Nebojte sa že do krému ide aj margarín, je zaujímavý ako ľadový a pekne drží tvar.


Na druhú deň túto zmes vyšľahám ručným šľahačom. Vznikne nám čokoládový krém, ktorý striekame pomocou špeciálnej špičky na špice na okrúhle piškóty(ak nemáme tú špeciálnu špičku môžeme cukrárskym vreckom vytlačiť na piškóty a spravíme dierku uprostred). Ako mozete posudit moje likerove spice nie su uplne spicove, lidicky, ale ta chut, taaaa luxusna chut za tu drinu urcite stoji! A tiez mamina radost, pretoze spice boli darcek k jej narodeninam. Nebudu vám nic nalhávat.


Likérové špice video

Udělat si domácí likérové špičky podle tohoto receptu není žádná sranda. Já jsem se v kuchyni napoprvé skoro rozbrečela :) Ale pak jsem se hecla a udělala je ještě podruhé, kdy se povedly mnohem víc. Jak chuťově (za to mohlo přislazení vaječného koňaku), tak technicky – už jsem měla něco. Len škoda, že okrem lásky k nim mi matka príroda nenadelila aj takéto šikovné ruky. Klobúk dolu a, samozrejme, aj bod.


Samé sa nám to bude zužovať a keď už je to dosť vysoké, potiahneme do. Ahoj maculka, mne tiež niečo nejde do hlavy. Ako nastriekať to cesto, aby vznikli také piškotky, dá sa to v domácich podmienkach?


Treba na to nejakú špeciálnu pomôcku? Ako polievate tie špice čokoládou, tipujem na nejakej mriežke, pod ktorú niečo podložiť, aby sa prebytočná čokoláda mohla ešte. Desiatky rokov patrí medzi obľúbené zákusky a teraz máme pre vás podrobný videonávo podľa ktorého si tieto výborné likérové špice hravo pripravíte aj doma. Uvidíte, že zo slávnostného stola zmiznú ako prvé.


Ale pozor, kvôli vysokému obsahu likéru je táto pochúťka určená len dospelým maškrtníkom ;) Deťom môžete spraviť modifikovanú verziu s pudingom. Buflerová hmota patrí medzi ľahké šľahané hmoty a je špecifická tým, že časť múky nahrádza škrob, krémový prášok, alebo kukuričný. Desítky let patří mezi oblíbené zákusky a nyní máme pro vás podrobný návo podle kterého si tyto výborné likérové špice hravě připravíte i doma.


Likérové špice video

Ale pozor, kvůli vysokému obsahu likéru je tato pochoutka určena pouze dospělým mlsounem;) Dětem můžete udělat modifikovanou verzi s pudinkem. Rumové čokoládové špičky. Upozorňujeme, poštovné na dobírku je o dražší než poštovné platbou převodem přes účet!


Likerove špice recepty, které budete milovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky