středa 26. června 2019

Prodam keg sudy

Free Shipping Available. Prodam keg sudy nerezove DIN narazec flasch. DIN nebo EUR narazec flasch a jeste koupim narazeci hlavy flasch. Prodám nerezové keg sudy 5. Rudl je určen speciálně na manipulaci se sudy keg , tedy se sudy s uchem. Manipulace zcela jednou rukou ! Umožňuje transport sudu bez nutnosti s ním nějak manipulovat, nadzvedávat, či jej nakládat.


Ucho sudu se zahákne za instalovaný hák a po transportu se sud stejně snadno složí. Ostatné - Keg sud bazár. Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň.


Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Sudy jsou dodávány ve všech standartních velikostech. Sudy , které prodáváme jsou k nerozeznání od zbrusu nových sudů a to za velmi atraktivní ceny.


Nabízíme kompletní opravy Keg sudů v závodě Wilnsdorf v Německu. Eshop určený pro kusový prodej zboží (celkový počet položek do ks). Bezhotovostní platba předem, odeslání zboží na Vaši adresu.


Zboží na dobírku nezasíláme. V naší nabídce naleznete širokou škálu keg sudů v různých normách, specifikacích a objemech. Můžeme dodat jednotky kusů až po tisíce keg sudů v požadovaném stavu. Pro aktuální nabídku specifikujte Vaše požadavky a kontaktujte nás! Díky nafukovacím kolům a ocelovými disky s ložisky vydrží opravdu hodně a bez problémů zvládne přejezdy veškerých nerovností včetně.


Sudy keg se postupně široce prosadily v gastronomii. Také pro domácí použití jsou dostupné výčepní přístroje vhodné pro tyto sudy Keg Outlet Logo Items Outfit your kegs, kegerator, keezer and anything else with our Keg Outlet stickers. Inzerát Keg sudy pro minipivovary v okrese Hlavní město Praha, cena dohodou, od beerex na Sbazar. Vybírejte z inzerátů.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Inzerát Keg pivní sudy po komplet revitalizaci v okrese Hlavní město Praha, cena dohodou, od beerex na Sbazar. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. V nabídce máme nové i použité čisté sudy.


Vhodné pro potraviny, vodu, kvas i pevné hmoty. Na nabízené zboží se vztahuje 1 garance kvality a záruka spokojenosti, tj navrácení peněz za zboží po dobu 30dní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky