úterý 25. června 2019

Střešní box bazar

Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů střešní box. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.

Vhodný pro rybaření, na letní i zimní dovolenou. Box vyniká dokonalou aerodynamickou linií, která výrazným způsobem snižuje odpor proudícího vzduchu a tím i spotřebu paliva. Nový patentovaný montážní systém Power-Grip.


Kvalitní střešní box německé firmy Kamei za zajímavou cenu. Husky je dlouhodobě nejoblíbenější řadou. Box je vyroben s ABS materiálu, což je UV-stabilizovaný plast. Boxy jsou pro pevné, nekroutí se a jsou odolné vůči UV záření.


Garance vysoké kvality a dodaní!

Pokud je nízká cena Vaší prioritou, zajisté si vyberete z naší výprodejové a bazarové nabídky. Sekci je dobré pravidelně sledovat, výprodejové kusy mizí tak rychle, jak se objeví. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší.


Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Stresni box na lyze bazar. Najdete u nás produkty použité i nové v závislosti na nabídce. J s dotažením excentrickou páčkou a zajištěním plastovým zobáčkem.


Model Sport i přes svou kompaktní. Montážní systém Fast-Grip, Otvírání boční, jednostranné. Pronájem střešního box u Northline Tirol 42 antracit. Box si v zimě poradí také s lyžemi a snowboardem. Nový - nikdy nepoužívaný.


Prodám nový střešní box na auto zn. K boxu je i potah s gumou. Uvnitř popruhy na uchycení zavazadel nebo lyží.


V sortimentu našeho specializovaného internetového obchodu s kamennou prodejnou nosice. S výběrem té správné rakve na auto pomůže článek „Jak vybrat správný střešní box “. Rádi ale poradíme i osobně.

Společně vybereme to nejlepší řešení. Nosiče zavazadel Thule jsou ideálním způsobem, jak se ujistit, že máte na cestách vše, co potřebujete, bez pocitu, že jste kompletně naložen. Zapůjčíme vám střešní autobox značky Thule a tím zvětšíme úložné prostory vašeho auta.


Zvýšíme vaše pohodlí na cestách. Nemusíte se při balení zavazadel nijak omezovat. Střešní , na tažné zařízení nebo proč ne oba?


Máte-li prostory k uskladnění autoboxu, zvažte naší nabídku v bazaru. Na vše odpovíme, poradíme a domluvíme, neváhejte nám zavolat ještě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky