úterý 11. června 2019

Leifheit náhradní rotační tyč clean twist systém new 89114

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Nový model s vědrem vybaveným pouze jedním (a to kovovým) držadlem a velkou rotační komorou s ochranným límcem proti odstřikování vody. Leifheit TWIST SYSTEM NEW úklidová sada.


Free Shipping Available. Fill Your Cart With Color today! Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today.


Tyč je možné nastavit v rozmezí od 101cm do 132cm. Určeno pro všechny velikosti mopu Twist. Nový model je vybaven vědrem s pouze jedním (a to kovovým) držadlem a velkou rotační komorou s ochranným límcem proti odstřikování vody. Ověřený zákazník Přidáno: včera, 21:42.


Poslední kusy za tuto cenu. Shop Everything you Need on eBay! Vhodné knbsp;výrobkům č. Set CLEAN TWIST Disc Mop Active Skvělý úklidový rotační mop s rotačním mechanismem přímo v rukojeti zajišťuje úrzné úrovně vlhkosti , velice pohodlné ovládaní jednou rukou. Mop ení nutné ohýbat o zeď, stojí samostatně v. Nabízíme sortiment produktů kategorie: Náhradní díly, Twist system , Mopy a vědra, Vytírání a úklid od německých výrobců.


Součástí tohoto setu je dvoustu. Rotační úklidový set LEIFHEIT TWIST SYSTEM M NEW se představuje jako praktický pomocník, značně usnadňující úklid vaší domácnosti. Usnadněte si úklid díky novému rotačnímu mopu LEIFHEIT Barva: tyrkysová Záběr: 33cm Univerzální 20l kbelík (47X23cm), ucha Rotační systém umístěný přímo v držadle mopu Hmotnost: 58. Pro všechny typy podlah – parkety, lamino a dřevo.


Rotační systém s brzdou je umístěn přímo v držadle mopu, což umožňuje rychlé ukončení ždímání přímo uživatelem. Teleskopická tyč rozložitelná na díly. Mop je vhodný pro všechny typy podlah včetně dřevěných. Velkou rotační komoru lze jednoduše a rychle zasadit do vědra. Mop má rotační systém s brzdou umístěný přímo v držadle, což umožňuje rychlé ukončení ždímání přímo uživatelem.


Zboží za akční ceny, slevy. Rotační úklidový mop LEIFHEIT sada TWIST system new určený pro mytí podlah bez nutnosti ždímání rukou a kontaktu se špinavou vodou. Rotační mop LEIFHEIT sada TWIST system new je určen pro všechny typy podlah – linoleum, marmoleum, parkety, lamino i dřevo. K plnohodnotnému použití.


Mop je vybaven rotační systémem přímo v držadle a 360°rotace mopu umožňuje snadné vytírání do osmiček. Ponúkame sortiment produktov kategórie: Náhradné diely, Twist system , Mopy a vedrá, Upratovanie od nemeckých výrobcov. Veškeré informace o produktu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Hodnocení a recenze LEIFHEIT Clean Twist.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky