pátek 28. června 2019

Sencor šlehač

Sencor šlehač

Rychlé, skladné a praktické. Pro tyto vlastnosti si ruční šlehače oblíbily už naše babičky. Díky šlehacím a hnětacím metlám s nimi zvládnete snadnou a rychlou přípravu kaší, krémů a lehčích těst v libovolné nádobě či hrnci.


Existuje nespočet různorodých receptů, tak proč nevyzkoušet něco. Růžový šlehač , zelený mlýnek na maso nebo žlutý krouhač. U nás je možné cokoliv. Silný a krásný pomocník se srdcem z kovu má všechny převody kovové. Je silný, robustní, ale barvy mu dávají lehkost, krásu a svěžest.


Se 5l nerezovou nádobou a 6letou zárukou. Bohaté příslušenství a možnost dokoupit si další. Díky praktickému stojanu s výklopnou hlavicí a otáčecí mísou o objemu l už nemusíte hnout ani prstem. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Součástí balení je sada šlehacích a hnětacích metel, které se snadno vyměňují pomocí tlačítka. Sencor mě vyrobil s extrémně výkonným a odolným motorem, který má měděné vinutí pro dosažení vysokých otáček. Kvalita mého motoru je vysoká, ale kdyby se přeci jen něco pokazilo, mám na něj záruku let. To byl rok plný velkých událostí a jednou z nich bylo také stvoření značky Sencor.


I přes tuto neklidnou dobu vnikla v Japonsku značka Sencor a nazvala tento rok za “Rok, který změnil všechno”. Ruční šlehač rychlostních stupňů Pulzní stupeň MAX pro maximální výkon Sada šlehacích metel Sada hnětacích metel Tichý… NAHORU. Značka Sencor se zaměřuje především na cenově dostupné a jednoduše použitelné šlehače, které se hodí do každé kuchyně.


Nabízí také řadu příslušenství, kterým můžete šlehači rozšířit funkčnost. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.


Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Příprava potravin Stolní mixéry a Smoothie Mlýnky na maso Kuchyňské váhy Odšťavňovače Suš. Mixéry a šlehače SENCOR. Při trvalém přihlášení se již nemusíte při každé návštěvě přihlašovat do vašeho osobního účtu.


Váš účet a výrobky uložené v košíku tak budou vždy snadno dostupné pro pokračování v nákupu. Má tlačítko turbo pro maximální rychlost a 3… 6Kč – 7Kč v obchodech Porovnat ceny. Dále obsahuje šlehač , který používám na šlehání bílků, a sekáček s nádobou na sekání o objemu 5ml, který používám na rozmixovávání všeho možného (ovoce, zelenina, vločky, ořechy ap.) Součástí sady je mixovací nádoba s víčkem o objemu 8ml a držák na stěnu. Tyčové mixéry - SENCOR. Jeho nespornou výhodou je skladnost.


S jeho pomocí dokážete vytvořit nejrůznější druhy pokrmů. Nástavce snadno uvolníte pomocí tlačítka. Primární funkcí je šlehání, většinou má ve výbavě také háky na hnětení těsta. U některých modelů najdeme i nástavec s otočnou mísou, ten ale zpravidla moc nevydrží.


Primárně tedy ruční šlehač musíte stále držet a manipulovat rukou a jeho použití může být i docela namáhavé. Náhradní díly pro pračky,myčky nádobí, sušičky prádla, lednice, digestoře, mixery, šlehače. Vybírejte si Pěniče mléka podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky