čtvrtek 13. června 2019

Mísa na ovoce tescoma

Lis na zdravé tyčinky TESCOMA DELLA CASA. Nože na ovoce a zeleninu;. Mísa na kynuté těsto s ohřívačem DELÍCIA ø cm. Dostali jste chuť na ta překrásná šťavnatá jablka, ale nemáte po ruce cedník na propláchnutí plodů? Plody uložené v mísách dozrávají přirozeně, vydrží déle svěží a jejich krása v bytovém interiéru je neoddiskutovatelná.


Mísa hluboká, široká a podélná TESCOMA VITAMINO. Tescoma - výběr těch nejvýhodnějších nabídek na Skrz. Pro správné fungování používají tyto stránky cookies.


Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Vyrobeno z prvotřídního odolného skla, vhodné do mikrovlnné trouby, odolné do 90°C, nepoužívejte v klasických troubách. Vynikající pro přípravu a podávání salátů, kompotů, dresinků, míchání těsta apod.


Vhodné do myčky, roky záruka. Cedicí mísa na všechno. Představujeme cedník s mísou VITAMINO - chytrý nápad pro oplachování ovoce nebo zeleniny pod tekoucí vodou, cezení nejrůznějších potravin a univerzální misku v jednom. Plastová mísa s vloženým cedníkem je praktické řešení do kuchyně za pár korun, které vyrábíme hned ve dvou velikostech.


Značkový e-shop TESCOMA nabízí originální kuchyňské potřeby určené pro vaření, pečení i stolování. Nakupujte přímo od výrobce. Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA. Ať už hledáte porcelánovou mísu na polévku, dekorativní mísy, nebo třeba drátěné košíky na ovoce , na FAVI. Přírodní mísy ze dřeva, moderní designové mísy i retro mísy na chatu nebo chalupu, zkrátka misky všeho druhu a využití na jednom místě.


Opatřeno velkými otvory pro maximální přístup vzduchu k uloženým potravinám, ovoce a zelenina dozrává přirozeně a vydrží déle svěží. Stovky úžasných vychytávek pro kreativní chvilky v kuchyni – formy, formičky, vály i válečky, které ocení každý, kdo si bez pečení nedokáže život představit. Cukrářské pomůcky DELÍCIA navíc uspokojí i nejnáročnější profesionály.


Nerezová mísa s těsnícím víkem od české značky Tescoma. Mísa a stojánek jsou vhodné do myčky, víko a gelový ohřívač v. Dobu kysnutia nie je treba strážiť, po úplnom vykysnutí sa veko na mise zreteľne vytlačí. Misa a stojanček sú vhodné do umývačky, veko a gélový ohrievač v umývačke neumývajte. Návod na použitie s receptom vo vnútri balenia.


Prodám silikonovou formu zn. Obojí používáno příležitostně, v dobrém stavu, funkční, bez va běžné známky opotřebení. Díky skleněným mísám na ovoce proměníte Váš interiér v příjemné místo, kde bude mít každý člen Vaší rodiny ovoce na dosah ruky.


Skleněné mísy různých velikostí a tvarů působí díky svým zajímavým a nevšedním designům zároveň velice dekorativně. Odkazy na odborné recenze. Minutky lze zakoupit ve značkovém eshopu TESCOM. Kompletní informace k výběru.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Souprava pro odšťavňování ovoce a zeleniny DELLA CASA.


Soupravu pro odšťavňování ovoce a zeleniny můžete zakoupit ve značkovém eshopu TESCOMA na adrese:. Miska Emile Henry na uskladnění česneku, šalotky a drobných cibulek, s korkovým víkem, objem 1l, granátová, Ø 1cm. Mísy jsou vyrobeny z ryze přírodních materiálů a jsou určeny pro skladování čerstvého ovoce a zeleniny přesně tam, kde jej potřebujete mít u ruky, ať už.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky