čtvrtek 20. června 2019

Sušák na ručníky do koupelny

Koupelnové doplňky Soft jsou svým tvarem vhodné téměř do každé koupelny. Osloví Vás svou jednoduchostí a jistě i příznivou cenou. Doplňky jsou vyrobené z kvalitní pochromované mosazi a jsou tak vhodné i do vlhkého prostředí koupelny. Tím nabízí lepší skladnost a široké možnosti využití.


Odpadkový koš se hodí nejen do koupelny , ale i do jakékoliv jiné místnosti domácnosti.

Podle čeho vybrat sušáky na prádlo? Nebo podle druhu: závěsný, vytahovací, navíjecí či elektrický. Může být ve tvaru kolotoče. Držáky na ručníky za akční ceny! Využijte tuto nabídku a vybírejte ze stovek modelů více než značek.


Háčky a věšáky využijete ve vaší koupelně k pověšení ručníků, osušek a županů. Háčky nemusí být umístěny pouze vedle umyvadla - své praktické využití najdou háčky také vedle sprchového koutu a dveří.

Oblíbené je umístění háčků v koupelnách i na vstupní dveře do koupelny a na koupelnových radiátorech. Každá série nabízí několik provedení. Pokud ale do obkladů v koupelně nemůžete vrtat, nabízíme i varianty s možností instalace lepením (bez vrtání). Další možností, jak si pořídit zajímavý designový topný žebřík do koupelny , je vybrat vhodný topný žebřík primárně určený pro teplovodní vytápění a dodatečně ho osadit topnou tyčí. Po každém umytí je potřeba si osušit ruce, takže držák na ručníky je nezbytnou součástí úplně každé koupelny.


Vyberte si držák na ručníky z naší rozsáhlé nabídky tvarů, designů a rozměrů. Pověste ho do koupelny na stěnu a budete mít vždy ručníky suché a nahřáté! Tento elektrický sušák na ručníky je velice praktický a využijete ho po celý rok, protože se dá používat i jako běžný sušák bez zapojení do elektřiny. Vyrobený z hliníku a ABS.


Pokud nemáte dostatek místa pro čerstvě vyprané prádlo, potom Vám můžeme nabídnout široký výběr sušáků prádla do koupelny. Tento typ je určen na rovný i obloukový koupelnový žebřík. Lze upevnit pro věšení zprava i zleva. Sušák ručníků na otopná tělesa - ocel. Skladem, ihned k odběru ks.


Univerzální sušák s policí na ručníky či osušky. Sklopný sušák pro ručníky – š.

Materiál nerez s povrchovou úpravou lesk. Tento model je vyhledávaným artiklem pro hotelové koupelny vyšší kategorie. Do koupelny patří nejen vhodné doplňky, ale také záleží na výběru vhodných doplňkových zařizovacích předmětů. Velmi praktický sušák na ručníky a osušky NSU Olsen Spa dokáže kvalitně usušit Vaše mokré ručníky. Nejenže v nerezu pěkně vypadá, zároveň poslouží k rychlému vysušení ručníků či jiného oblečení.


Elektrický sušák na ručníky je praktickým doplňkem do koupelny. IG S-dry Žebřinový elektrický sušák na ručníky v originálním a kompaktním provedení, zabírající minimální prostor a nabízející maximální výkon. Přípojka do elektrické sítě. Jeho užitné vlastnosti vyniknou zejména v době mimo topné sezóny. Praktický podsvícený vy.


Konstrukce sušáku umožňuje jeho stálé zapojení do sítě. Zahřátí na užitnou teplotu trvá cca minut. Povrchová provozní teplota je cca. Vysouvací sušák na ručníky Telepack v délce cm. Stojan na ručníky GYM ramenný.


Designový sušák na prádlo se sušící plochou m. Vybaven kolečky pro snadnou manipulaci. Rozkládací sušák na prádlo ALBATRA m Pevný ocelový sušák na prádlo s výškově nastav. Díky koupelnovým sušákům a praktickým věšákům se budete utírat do suchého. Jednodušší varianta jsou háčky na ručníky. Zvolte podle velikosti koupelny a počtu členů rodiny.


Nakupujte od prověřených e-shopů na FAVI. Vybírejte si Sušáky na prádlo podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky