čtvrtek 13. června 2019

Podstavec pod monitor nastavitelný

Jednoduchý, hezký, funkční a cenově výhodný podstavec pod monitor. Použitím podstavce pod monitor kromě správné výšky monitoru získáte i prostor pod monitorem nebo i další odkládací prostory. Podstavec pod monitor nastavitelný Fellowes Smart Suites. Plastový podstavec pod monitor LCD nebo CRT s nosností kg.


Dokáže vám ušetřit hned několik cenných centimetrů pracovní plochy a to díky zásuvce ve spodní části pod monitorem, do které můžete uložit kancelářské potřeby jako.

Zjednoduší práci s monitorem, umožní připojení vašich zařízení přímo do podstavce. Elegantní výškově nastavitelný stojan pod monitor , tiskárnu a podobně. Správná poloha monitoru je nesmírně důležitá k tomu, aby se vám pracovalo pohodlně a abyste při práci seděli ve vhodné. Podľa pravidiel správnej ergonómie by mal byť monitor v takej výške, aby jeho horná hrana bola minimálne vo výške očí.


Prostor pro odkládání klávesnice či jiného př. Umožňuje nastavení monitoru ve výšce očí, pomáhá předejít bolestem svalů a šíje, podstavec si můžete regulovat do tří pozic výšky, antiskluzové gumové nožky zaručí přilnavost stojanu k psacímu stolu. Výškově nastavitelný podstavec pro vyvýšení monitoru v černém provedení.


Volný prostor pod podstavcem je možné využít k odkládání věcí.

Tuto výsadu nabízí také podstavec pod počítač, který díky kolečkům můžete snadno přemístit podle toho, jak zrovna potřebujete. V případě, že máte v kanceláři také tiskárnu nebo fax, může pro Vás být užitečný podstavec se zásuvkami. Lidé, kteří pracují formou home office, jistě ocení podstavce pod notebooky.


Levné podstavce pod monitory Alza. Vyroben z nejkvalitnějších materiálů. Dřevotříska je stlačena na nejsilnější možnou hustotu E1. Nastavitelný podstavec pod notebook. A právě stojan pod monitor je jednoduchým řešením, jak zajistit, abyste měli obrazovku v ideální výšce.


Vyberte si designový plastový podstavec pod monitor a dbejte tak na své pohodlí a zdraví při práci na počítači. Jsou jednoduše nastavitelné, takže si zvolíte takovou polohu, která bude právě Vám nejvíce vyhovovat. Návod k nastavení stojanu naleznete v souvisejících souborech. M Stojan pod monitor MS80B Popis produktu. Väčšina bežných monitorov a stolov je však vo výsledku ďaleko nižšie, čím sa.


Praktické využití podstavce rozšiřuje držák na telefon či tablet, výsuvný šuplíček a prostor pod podstavcem určený na dokumenty. Nižší zásuvka s držákem pro klávesnici zajistí více prostoru. Rozměry (LxWxH) : 450x315x110mm.

Je vyrobený z tvrdeného skla a ocele, vhodne tak zapadne do akéhokoľvek interiéru. Our products have made driving at night easier, buildings safer materials lighter, faster and better for a better planet. Podle pravidel správné ergonomie by měl být monitor v takové výšce, aby jeho horní hrana byla minimálně ve výšce očí. Většina běžných monitorů a stolů je však ve výsledku daleko níže, čímž se zvyšuje namáhání.


Díky zvýšené poloze monitoru budou vaše záda, krční páteř i oči v optimální poloze. Odkládací místo vám pomůže vytvořit pořádek na vašem stole. Vaše práce u PC teď bude zdravá, pohodlná a radostná.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Nábytek a bytové doplňky se slevou až Vstupte a objevte tisíce nových kousků pro svůj domov se slevou až.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky