středa 19. června 2019

Podložka pod pračku lg

Gumové tlumící podložky pod nohy pračky LG pro pevné podlahy jako dlažba atd. Speciálně tvarované gumové nožičky stabilizují spotřebič na určeném místě a redukují vibrace a hluk. Moderní pračky bývají poměrně tiché. Pokud vlastníte jeden ze starších modelů, nebo se vám váš spotřebič zdá příliš hlučný, zkuste si pořídit podložku pod pračku na snížení vibrací.


Podložka pod pračku TFY No. To sa Vám páči: Protismykova, tlmi hluk. Kupil som aj druhu podlozku, ktoru mam v kufri auta a je skvela kedze je protismykova a tovar v kufri drzi na mieste. Práčka alebo rôzne obrábacie stroje či sústruhy.


Rozmery: 5× 4× mm. Medzikusy práčka - sušička. Kolečka na podložce umožňují bez námahy pohybovat spotřebičem, abyste nepoškodili podlahu. Antivibrační podložka pod pračku nebo sušičku na kolečkách.


To se Vám líbí: zamezí pohybu pračky. Bylo možné ji lehce upravit - zkrátit (pračka s hloubkou cm). Nemá bohužel vliv na snížení hluku. Stála pouhých pár desítek korun, ale její význam je k nezaplacení. Snižuje vibrace i hluk, což je výhodou pro nás i lidí bydlící pod námi.


Je to velmi jednoduché, pouze umístíte podložku pod vaši pračku a ona už vykoná svojí práci sama. Pračka je díky ní také pevně usazena na. Pod pračku je možno podstavit speciální mini pračku a tím vyprat další kg prádla navíc.


Koupila jsem antivibrační podložky pod nožky, nyní i antivibrační podložku, nohy jsou vyvážné do. Přečetl jsem si článek a diskusi pod ním a nedá mi to nevyjádřit se. Není tomu dlouho co jsme si za našetřené peníze koupili pračku.


V tu nejnevhodnější dobu praskne lednička nebo mrazák a místo kuchyně máte bazén. Pryžová podložka pod pračky Kluge KP45. V tejto kategórii nájdete akékoľvek príslušenstvo a doplnky k praniu a sušeniu. Nachádzajú sa tu pracie prášky, aviváže, ale aj náhradné diely a iné praktické doplnky. Ak je Vaša práčka či sušička bielizne príliš hlučná, či sa javí nestabilne, riešením môžu byť aj tieto tlmiace podložky ELECTROLUX, ktoré stabilizujú spotrebič na určenom mieste a redukujú tiež vibráciu a hluk.


Sú vyrobené z bieleho PVC materiálu s priemerom centimetrov. Přebalovací podložky na pračku #128138; Pilulka. Při poskytování služeb nám mohou pomáhat soubory cookie. Plně respektujeme nastavení vašeho prohlížeče. Gumová podložka je vhodná pod stroje, které vydávají vysoké otřesy.


Je vyrobena z granulátu z recyklované pryže. Gumová izolační podložka tloušťky mm tlumící vibrace a hluk. Vhodná pod pračku , sušičku, chladničku nebo mrazničku, např.


Použití zvyšuje stabilitu stroje, výrazně snižuje hluk a vibrace intenzitu. Tlumící antivibrační podložka pod pračky z kvalitní recyklované gumy. Ideální jako tlumící deska pod pračku , ledničku, myčku a sušičku. Zabraňuje hluku, tlumí vibrace a omezuje rušení sousedů. Okapnice pod lednici nebo mrazák je účinným nástrojem, jak těmto.


Příslušenství ELECTROLUX tlumící podložky pod pračku stále doručíme až domů, na pobočky i do AlzaBoxu. Veškeré informace o produktu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky