pondělí 24. června 2019

Lis na ovoce levne

Dopřejte sobě a své rodině čerstvou ovocnou nebo. Lis na ovoce (ruční) lze využít při výrobě moštů a vín. Většinu ovoce je nutné před lisováním nadrtit, proto v této kategorii nabízíme nejenom lisy, ale i drtiče na ovoce. OPP ruční lis na ovoce 10l LO10.


Ruční lis na ovoce slouží k lisování šťávy z rozdrceného ovoce. To je stlačováno za pomoci šroubového mechanismu lisovací deskou. Rámové moštovače na ovoce – jsou určeny na větší množství lisované šťávy, jsou prodávány v objemech: 20L a 30l.


Hydraulické moštovače na ovoce – nejúčinnější a nejpohodlnější lisování ovoce , které naleznete v naší nabídce, určené pro velké množství jablek. Objemy lisů jsou od 12l do 70l. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů lis na ovoce. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Inzeráty lis na ovoce - Bazar a inzerce zdarma - Sbazar. Představujeme Vám dřevěný list na ovoce (moštovač). Na našem e-shopu naleznete také široký výběr lisů na ovoce. Pokud si každý rok lámete hlavu, co udělat s velkou úrodou ovoce na Vaší zahradě, máme pro Vás snadné řešení. Díky námi nabízeným lisům na ovoce získáte rychle a lehce bezkonkurenční zdravé ovocné šťávy a mošty.


Odšťavňovač vám během chvilky připraví lahodný a zdravý nápoj, který vám dodá energii a osvěží vás na celý den. Nejen proto je odšťavňovač vhodný i do rodin s dětmi a všude tam, kde panuje zdravý životní styl, či si jen čas od času chtějí pochutnat na skvělé šťávě. Rozměry lisu: 4x 4x 7mm. Ocelová mísa lisu se zápustkovým kováním, výdřeva z tvrdého dřeva, připevněno pochromovanými šrouby.


Velká nabídka lisů s centrálním šroubem, rámových a hydraulických. Podívejte se na bližší info o ovocných lisech. Při výběru lisu na ovoce máte tři možnosti – hydraulický, rámový nebo ruční. Základní a zároveň nejlevnější způsobnbsp;nabízí ruční lisy. U těch oběma rukama točíte pákou na vrchu lisu.


To je při větších množstvích ovoce fyzicky náročné. Navíc musíte prokládat lis dřevěnými hranolky. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Lis na citrusy elektrický zátka s funkcí DripStop zabraňuje odkapávání, velikosti lisovacího trnu, nádoba s uzavíratelnou výlevkou, nerezové sítko, ochranný kryt, kontaktní systém s automatickým vypínáním, možnost mytí jednotlivých dílů v myčce na nádobí, délka přívodního kabelu 0. XL 2dílný set drtič a lis na ovoce a víno.


Nerezový ruční lis na ovoce o objemu 5L umožňuje snadné lisování ovoce , zeleniny nebo bylin. Lisy na ovoce , Líhnutí. Nutripress Citrus Juicer je černý mechanický lis na ovoce vhodný pro zpracování pomerančů, citronů, mandarinek nebo grepů. Jako jeden z mála lisů je také vhodný na lisování granátových jablek.


Konstrukčně je toto zařízení řešeno, jako jeden stroj. Drtič, lis na ovoce Tento Drtič, lis na ovoce je kombinovaný drtič a lis na ovoce. Obsluha není náročná a zvládne ji jeden člověk.


Další slevy kuchyňských potřeb na Kupi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky