čtvrtek 13. června 2019

Topné těleso do akvária

Tropické ryby v akváriu potřebují stálou teplotu vody. Přesně takovou jakou má voda odkud pocházejí. Do každého tropického akvária patří tedy topítko.


Většina topítek má tvar kolíku. Topítka jsou malá, nenápadná, ale zároveň výkonná a bezpečná. Akvarijní topítko se za pomocí přísvek umístí do zadního rohu akv.


Topné těleso s termostatem. Pro akvária o objemu 1- 2l. Topení s termostatem akvárium topné těleso 100w. Těleso je zcela vodotěsné, přizpůsobené pro práci při úplném ponoření. Vhodné pro akvária o objemu - l. Rovnoměrné, spolehlivé rozvedení tepla je základem optimálního klimatu v akváriu.


Teplotu stačí nastavit jednou a více se již nemusíte starat. Lze jej celé ponořit do vody a je v. Vysoce kvalitní, bezpečné a precizní topítko s termostatem pro akvária do 1litrů. Ve Vašem případě spíše hledejte nejmenší rozměr, aby se Vám do litrového akvária topítko vlezlo.


Tento dotaz byl položen u produktu: Diversa Thermo Plus 100W topítko 12. Naprostá většina topítek do akvária na trhu jsou s termostatem. Nastavíte si tak požadovanou teplotu a topítko se samo spíná a vypíná. Velmi výjimečně je nutná teplota vyšší.


V horkých letních dnech můžete použít i chlazení do akvária. Vytápění – nejčastěji se využívá topné těleso s termostatem zabudované ke stěně akvária , může se však využít i topný kabel, který se však umísťuje na dno nádrže. Vždy by mělo být na přístroji uvedeno, jak velkou nádrž dokáže vytopit. Pokud máte topné těleso , je dobré jej umístit do blízkosti filtru.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Objednejte si topení do akvária on-line a získejte následující výhody: - Topení do akvária vám dodáme až domů nebo do hodin připravíme k odběru v jedné z našich prodejen. Pokud se rozhodnete pro dodávku domů, tak při platbě kartou do 13. Specializovaná akvaristika. Výroba akvárií a terárií.


Nabízíme akvarijní rybičky, rostliny a techniku pro akvária - filtrace, topení, CO osvětlení, 3D akvarijní pozadí. Teplota vody v takovém akváriu by se měla být v rozmezí – 26°C podle toho jaký druh rybek budete mít. Pro udržování vhodné teploty je pak důležité topné těleso s termostatem.


Výhodné je jeho umístění poblíž výtoku filtru, aby se teplá voda rovnoměrně roznesla po akváriu. Ohřívače do akvária položek. Toto topné těleso má velmi citlivý a spolehlivý termostat. Porovnání cen digitalni topne teleso do akvaria , srovnání cen digitalni topne teleso do akvaria na portálu HLEDEJCENY.


Malé polovodičové topné těleso s ochranným plastovým krytem k zajištění minimální požadované teploty a zabránění kondenzace vlhkosti. CS 0- Polovodičové topné těleso s krytem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky