pondělí 3. června 2019

Kanystr na vodu 50l

Stohovatelné plastové kanystry o objemu litrů jsou vhodné ke skladování a přepravě kapalných látek v chemickém, farmaceutickém, potravinářském průmyslu či zemědělství. Nebo na klasický 200L , 100L , 50l kanystr. Plastové kanystry s kohoutkem jsou vhodné i na. Nabídka byla rozšířena o plastové konve a lahve s širokým hrdlem pro kapalné i sypké materiály potravinářského průmyslu.


Je sice velice lehký, ale díky tomu, že se nedá nijak složit, je také dost neskladný. Hlavní přednosti kanystru na.

Velký výběr Sudy na dešťovou vodu a Zahr. Vyroben ze silného a odolného polyethylenu, který je zároveň lehký. Kanystr není určen na pitnou vodu. Má pohodlné integrované držadlo.


Doba dodání: dostupný do dnů Bezpečné nádrže na vodu vyroben z potravinářské plastu jsou k dispozici v 1 a 20ltr kapacit, vybavený límcem šroubu horní části pro snadné doplňování a twist-off na vodovodu pro rozlévání volného výdeje. Jejich výhodou je snadná manipulace a stohovatelnost. Vhodné pro přepravu a skladování tekutin.


Svojí konstrukcí a provedením vhodný jako distribuční obal.

Pojistka vždy lehce ukazuje neporušenost obalu. Momentálně nedostupné - o naskladnění Vás budeme informovat. Upozornění Kvůli zamezení mezilidského kontaktu je nyní možné platit pouze předem bankovním převodem nebo pomocí platební karty.


Praktické vylévání pomocí kohoutku s ventilem. Skládací kanystr Water Carrier 20L značky Outwell je opatřen praktickým madlem a širokým hrdlem se šroubovacím uzávěrem. V kanystru Outwell Water Carrier 20L přinesete pitnou vodu na vaření, stejně t. Plnící otvor se šroubovaným uzávěrem a držadlo pro snadnou manipulaci. Rozměr kohoutu v uzavřeném stavu do pravého úhlu je 60mm na 90mm, otevřený kohout má 110mm. Kanister na vodu AceCamp Jerrycan l. Vzhľadom na možnosť zloženia za pomoci rebrovaného systému je kanister veľmi skladný a vhodný na cestovanie a turistiku.


Vďaka pevnému uchu a praktickému kohútiku možno s kanistrom ľahko manipulovať. Kohout na kanystr je velkým pomocníkem při pravidelné manipulaci s vetšími objemy bazénových přípravků a umožňuje jejich pohodlné dávkování do vhodné nádoby přímo z kanystru. Robustní kohout je vyroben z vysoce kvalitního plastu, který výborně odolává působení bazénových přípravku a spolehlivě těsní. Na dlouhé vzdálenosti je vhodné s sebou vozit i dostatečnou zásobu vody.


Pro tyto účely si můžete pořídit kanystr na vodu s kohoutkem, díky kterému si snadno vodu přečerpáte do menší nádoby, ze které můžete buď pít, nebo třeba doplnit vodu do chladiče. Způsobů, jak přemístit vodu z jednoho místa na druhé, je několik. Mezi nejčastější pomocníky v této oblasti však řadíme kanystry a nádoby na vodu.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.

Nově přehlednější a rychlejší. L, plastové kanystry na vodu 5L, plastové kanystry na vodu 3L. Výroba plastových kanystrů probíhá na vyfukovacích poloautomatech z peforem (předlisků), a to z materiálu PET. Velkou předností je výpustní kohoutek. Skladem i další kanystry jiných velikostí.


Plastový kanystr na vodu s kohoutem, objem l. Osobní odběr nebo odeslání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky