úterý 18. června 2019

Sekáček potravin

Sekáček potravin

Pomůže vám s přípravou kojenecké výživy, těsta na palačinky nebo sekáním cibule, masa, bylinek atd. Snadno s ním nasekáte maso, ovoce, zeleninu a připravíte pyré a dětskou stravu. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Sekáček , nebo drtič ledu? Díky tomuto sekáčku můžete v mžiku servírovat čerstvě nasekané bylinky nebo ořechy anebo můžete snadno vyrobit zdravé domácí pyré pro vaše milované děti.


Zapomeňte na těžké tašky, dlouhé řady nebo vzdychání nad žalostným stavem zeleniny. Ty nejkvalitnější a čerstvé potraviny dovezeme až k vašim dveřím. Je dostupný jako příslušenství pro tyčový m. Mini sekáček , příkon 3W, skleněná mísa o objemu 1l pro 5ml potravin.


Díky odolnému, kvalitnímu nerezovému čtyřramennému noži seká a drtí potraviny ve dvou úrovních, a to až na velmi jemnou konzistenci. Ořechy, bylinky, ovoce i zeleninu zvládne nasekat během pár sekund. Vhodný také na přípravu pyré a dětské stravy. Titanové čepele ke snížení oxidace.


Ruční natahovací sekáček připraví rychle a efektivně váš oblíbený salát na jedno zatáhnutí. Stačí odebrat sekáčky a můžete podávat na stůl v téže nádobě. Nakupujte s námi bez poštovného. Více informací Porovnat. Většinu zboží zasíláme okamžitě.


Elektrický sekáček potravin vám snadní práci, ušetří čas a výsledkem je naprosto precizní rozsekání surovin. Vysoce výkonný motor (4W) v kombinaci s kvalitními ostrými noži rozseká téměř vše na co. Osvědčí se při přípravě ovocných či zeleninových přesnídávek nebo při výrobě domácí paštiky.


Sekáček potravin

Tento sekáček má planetovou převodovku, která má. Recepty k sekáčku potravin 09. Jako malou inspiraci do začátku jsme pro vás připravili několik zajímavých receptů na pomazánky, hlavní jídla i nějaké ty sladkosti. SEKÁČEK POTRAVIN SENCOR v prodejnách PENNY Market, platnost: 8. Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku.


Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu. Ve skleněné nádobě o objemu l je možné nasekat až 3g potravin. Názory uživatelů, kteří již mají zkušenost s výrobkem, mohou v rozhodovacím procesu rychleji nasměrovat k lepšímu produktu, respektive k vhodnější volbě dle vašich specifických požadavků.


Sekáček potravin

Silný sekáček potravin je perfektní pro sekání masa, ovoce, zeleniny a jiných druhů potravin. Ke snížení oxidace je vybaven čtyřmi titanovými čepelemi. Technické parametry a specifikace: skleněná nádoba o objemu l, je vhodná do myčky nádobí gumová protiskluzová. Tradiční česká značka ETA, která má na našem trhu své nezastupitelné místo, vybavuje domácnosti spotřebiči a přináší do nich radost a užitek více než let. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky