čtvrtek 20. června 2019

Prostěradlo do kočárku bugaboo

We’re still delivering orders as usual. Our store is closed until further notice. JOOLZ Essentials napínací prostěradlo do kočárku - White. Stále chráněné a přitom volné. Popis: Prostěradlo do kočárku 1 bavlna, borůvkové barvy, po obvodu guma.


Rozhodujete se, zda do něj investovat? Věříme, že vám maminka Adéla pomůže :-) Kočárke seženeta n. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Nové bílé prostěradlo do kočárku. Baby Nellys - Mega sada do kočárku - podložka, polštářek, dečka, č. Praktická sada, kterou musíte mít. Len_mar zelená nebesa Inzerát byl odebran z oblíbených.


LITTLE ANGEL Prostěradlo do kočárku. Little Angel Prostěradlo do kočárku. Prodam joolz day používaný měsíců pouze s hlubokou korbickou. Potah na madlo kočárku BUGABOO CAM,JOIE a další. Sedací část je nová nepouzita.


Soupravy do postýlky - AUTOsedačka. Nepromokavé prostěradlo New Baby 120xbílé Froté prostěradlo s nepromokavou podložkou. Složení: bavlna, polyester. Prodám joolz Day po dvou dětech.


Má známky opotřebení, hlavne ze skládání a vykládání do auta a zpět. Veškeré drobné vady jsou nafoceny, madlo kočárku je ošoupané ale nic co by mělo vadit nebo omezovat jinak perfektní funkčnost kočárku. Bambus pojme až 4x více vlhkosti než bavlna. Barvené varianty limetková, béžová, šedá a hvězdičková (šedá s mint a růžovými hvězdami) jsou složením bavlna a elastan. Dětské zboží-nehodnoceno.


Easily share your publications and get them in front of Issuu’s. Jméno dle vaší lze potřeby vyšít (za 4-) jakoukoli barvou dle vašeho přání. Deka je teplá, ale lehká a velmi příjemná,cca, 78×105cm.


Porovnat podle parametrů Odebrat ze schránky. Prodyšná vložka do kočárku z bambusového materiálu odvádí vlhkost od těla a udržuje dítě v pohodlí a suchu. Navíc poskytuje dodatečné polst.


Bugaboo vložka do kočárku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky