středa 19. června 2019

Philco pw12

K dispozici je ukládání vína ve vertikální i horizontální poloze. LED osvětlení interiéru, displej, cirkulace vzduchu nebo termoelektrický chladící systém je samozřejmostí. Pro milovníky vína, kteří si ho chtějí doma správně uchovat. The Philco Wine Cellar PW with metal shelves provides clear and organized storage for your wines. It enables storing wine vertically as well as horizontally.


LED interior lighting, a display, air circulation and the thermoelectric cooling system are a given. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Природне освітлення, дисплей. Se svým elegantním černým provedením navíc představuje vynikající designový kousek do každé místnosti. Fľaše môžete uložiť vertikálne alebo horizontálne.


Okrem termoelektrického chladiaceho systému s funkciou Fuzzy logic vás poteší aj prehľadný ovládací panel s LED displejom a osvetlenie vnútorného priestoru vinotéky. Disponuje vnitřním objemem litrů a kapacitou pro uložení lahví. Je vybavena automatickým odmrazováním, díky kterému se uvnitř vinotéky netvoří le i speciálním systémem pro cirkulaci vzduchu. Název Philco se stal pro několik generací spotřebitelů symbolem kvalitních elektrospotřebičů, především praček.


Cool LED lighting provides a great interior lighting effect. All bottles of wine are archived on wood shelves in a temperature range from 7°C to 18°C. This wine cellar will become an impressive addition to your interior.


A palackok függőleges vagy vízszintes helyzetben tárolhatók. LED beltér világítás, kijelző, levegő keringtetés, termo-elektromos hűtőrendszer. A borkedvelők a készülékben előírásszerű módon tárolhatják a kedvenc boraikat. K dispozícii je ukladanie vína vo vertikálnej aj horizontálnej polohe.


LED osvetlenie interiéru, displej, cirkulácia vzduchu alebo termoelektrický chladiaci systém je samozrejmosťou. Pre milovníkov vína, ktorí si ho chcú doma správne uchovať. Aquamarine Table of Epoxy! Аквамариновый Стол из Эпоксидки! Teplotní rozsah chladničky nápojů je - 22°C a máte zaručen tichý provoz bez vibrací.


Uvnitř víno ukládáte na kovové police a máte na výběr uložení vertikálně i horizontálně pro případ nedopitého obsahu v láhvi. Obsah zajistí hermeticky uzavřené dveře. Search for: Háztartási gépek.


Philco pw12

Zajímají Vás názory a recenze na PHILCO PW? Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s PHILCO PW12. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na PHILCO PWi vy.


Zaujímajú vás názory a recenzie na PHILCO PW? Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s PHILCO PW12. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na PHILCO PWaj vy. Její stylový vzhled podtrhuje modře nasvícený displej a kovové police v interiéru. Přístroj je velmi tichý, jeho hlučnost je pouze dB.


Táto vinotéka s piatimi ľahko prispôsobiteľnými kovovými policami poskytuje prehľadné uloženie vašich vín. Táto vinotéka s piatimi kovovými policami poskytuje prehľadné uloženie vašich vín. Philco PWje voľne stojaca vinotéka s kapacitou až na fliaš. Optimálna cirkulácia vzduchu a potrebného chladenia je zaistená. Ukladať ich môžete vo zvislej aj vertikálnej polohe.


Philco PW borhűtő vásárlás: Philco PW árak összehasonlítása, Philco PW akció! Tato vinotéka snbsp;pěti lehce uzpůsobitelnými kovovými policemi poskytuje přehledné uložení vašich vín. Ukládat je můžete ve svislé i vertikální poloze.


Philco pw12

Voľne stojaca jednozónová vinotéka v energetickej triede A pre fliaš s celkovým objemom l, kovovými policami a nízkou hlučnosťou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky