čtvrtek 20. června 2019

Látka cordura

Batohovina, cordura s PVC zátěrem , cihlově červená, celá role, doprava po ČR zdarma. Popis k výrobku: Outdoorová pevná látka antracidová č. Vyberte si látky, metráž, galanterii, střihy a pomůcky pro stylové šití v jednom z našich sedmi obchodů nebo e-shopu. Vážení zákazníci, chceme maximálně chránit zdraví našich zaměstnanců. Internetový obchod s látkami a textiliemi v metráži, predaj galantérie.


Ponúkame odevné, detské, dekoračné, poťahové a špeciálne látky.

Obsahuje tkaný, pradený materiál zo 1. Detailní popis produktu. Prodej od běžných metrů. Na prodejně pouze vzorky! Nepromokavá, možno prát na 30°C. Barva látky se ve skutečnosti může lišit.


Bohužel nejsme schopni ovlivnit kalibraci vašeho monitoru. Tato látka je na objednávku.

Dodací lhůta 7-pracovních dní. Cordura od firmy Invista. Nabízíme oděvní, dětské, dekorační, potahové a speciální látky.


KG Pěti barevný Flecktarn používaný Němckou armádou. Tento materiál je 4x odolnější proti oděru a roztržení, než běžný denim. Zboží, které je ihned k odběru, naleznete na našem velkoobchodním e-shopu nebo ve velkoobchodním skladě v Kralupech nad Vltavou. Na stejné adrese můžete navštívit i vzorkovnu a vybírat z aktuální nabídky našich dodavatelů. Neobjednávejte větší metráž.


S našimi skvělými látkami pro venkovní použití můžete ozdobit i sedací nábytek, polštářky nebo lehátka. V závislosti na druhu nabízí látka různé funkce: odolnost proti UV záření, vodoodpudivá úprava či odolnost proti povětrnostním vlivům jsou jen některé z nich. Korková látka je přírodní, lehká a příjemná na dotek.


Snadno ji vyčistíte pomocí vlhkého hadříku. Korek je pro lepší manipulaci podšitý látkou. Použití: Korek využijete na šití kabelek, tašek, peněženek, pouzder, obalů, prostírání a různých dekorací. Ahoj neviete niekto, kde by sa dala zohnať čierna látka na motooblečenie? Potreboval by som to ako záplatu.


Prederavil som si nohavice na kolene.

Díky zlatému efektu se jemně třpytí a působí zajímavě. Společným jmenovatelem je. Extrémně odolná textilie s PVC zátěrem na rubové straně, který zaručí 1 nepropustnost vody.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Vertically integrated group of textile manufacturing companies.


Also, ready-made collections of bed linens and spreads, table cloth and cushions.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky