pátek 7. června 2019

Pes tkanina

Označením polyesterová vlákna jsou zpravidla míněny výrobky z PET, ze kterého velká většina vláken pochází. Ovo vlakno pruža osjećaj “hlađenja” i to ga svojstvo čini pogodnim za izradu ljetne odjeće. Tkanina je ugodna na koži i ne izaziva alergije.


Vuna je prirodno vlakno, koje može biti alergen sam po sebi. U većini slučajeva alergija na vunu je reakcija kože na alkohol (lanolin) kojim se vuna obrađuje.

Istovremeno vuna je materijal. Podle kvality nánosu se určuje vodní sloupec - průnik vody skrze tkaninu při určitém tlaku a výšky sloupce. Polyester is a category of polymers that contain the ester functional group in their main chain. As a specific material, it most commonly refers to a type called polyethylene terephthalate (PET). Modna tkanina koja se koristi za večernje ženske haljine i kostime.


Lan - tkanina od niti istoimene biljke, jedna od najstarijih tkanina , koristi se za mušku i žensku odjeću. Muslin - fina pamučna, vunena ili svilena tkanina , lagana, koprenasto prozirna, uglavnom jednobojna i izrađena u platnovezu. Prodaje se u svim jednobojnim nijansama.

SHIRTING beljena tkanina. NA VOLJO, DA VAM POMAGAMO. TOP produkt - polyesterová tkanina s polyuretanovým zátěrem - vodoodolná, FR se sníženou hořlavostí, s UV stabilizací a protiplísňovou úpravou, dlouhodobá barevná stálost.


Sadrži (3 ) samoglasnika, što je za 9. LANSE je tkanina z dodanimi nitmi, ki ustvarjajo na licu vzorce, na hrbtni strani pa flotirajo. MOLINO je srednje težka surova bombažna tkanina v platno vezavi. MOLTON je obojestransko močno kosmatena bombažna tkanina , znana tudi kot težja flanela. Polyester fiber is used as cushioning and insulating material in pillows, comforters and upholstery padding.


Polyester fabrics are highly stain-resistant—in fact, the only class of dyes which can be used to alter the color of polyester fabric are what are known as disperse dyes. Kruta tkanina izrađena od konjske strune i pamuka, a radi se kao međupostava za muške sakoe i kapute. AJAK: Vrsta sukna, oštrog na opip, koji je u doradi valjan i čupavljen s obe strane. Od te jednobojne vunene tkanine prave se uniforme, sportska odela, kaputi i sl.


Zde najdete látky typu syntetická pletenina. Nechajte sa inšpirovať nápadmi tímu domlátok. Prezrite si návody na rôzne výrobky z látok, či už užitočných alebo pre potešenie, stiahnite si strihy alebo sa len tak potešte pohľadom.


Mimo skladových položek vyrobíme úplety z našeho sortimentu v barvě dle přání zákazníka od min.

Vlajky z tohoto materiálu se dodávají do skandinávských zemí a tam, kde je požadována odolnost v povětrnosti například do obchodních center apod. Syntetická vlákna jsou textilní suroviny získané syntézou uhlíku, vodíku, dusíku, síry, fluoru a chloru. Při určitých chemických reakcích se spojením jednotlivých molekul vytváří makromolekuly ().


PES tkanina Scandiflag. Batohovina - Kortexin (BM) ČERNÁ. Díky ochranné vrstvě teflonu se voda do tkaniny nevsakuje, ale vytváří kapky, které lze snadno odstranit. Podobně snadno lze odstranit různá zašpinění. Potahová látka vhodná pro náročné použití ve veřejných prostorách s vysokou intenzitou namáhání (restaurace, kinosály, divadla a pod.) Použivejte pouze čistící prostředky na bázi vody.


Filtrační tkanina filtrační třídy G ze které je možné nastříhat filtrační vložky podle potřeby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky