pátek 21. června 2019

Zdobící sáček na perníčky

Osvědčený recept na bílkovou polevu na zdobení perníčků přijde vho chceme-li dosáhnout toho, aby perníčky měly styl a zaujaly nejen svou vůní, ale i kresbou. Aby bílková poleva dopadla tak, jak chceme, přikládám svůj oblíbený a prověřený recept. Prodáváme české pomůcky pro zdobení cukroví a dortů.


Využijte levnou pomůcku při zdobení vánočních perníčků. Souhlasím se zpracováním osobních údajů dle všeobecných podmínek ochrany osobních údajů.

Zaškrtnutím souhlasíte, že zaznamenáme nezbytné údaje potřebné k zaslání na míru sestavené nabídky, jako jsou například výrobky a novinky, které by vás mohly zajímat, slevy a akční nabídky a podobně. Stačí dovnitř vsunout vybranou špičku, vložit. Pokud milujete likérové špičky a chcete si vyzkoušet jejich výrobu i doma, vyberte si speciální zdobící špičky se dvěma otvory, se kterými vytvoříte sloupec krému s důlkem uprostřed na likér.


Cukrářský sáček a špička jsou nerozlučná dvojka. Na různě veliké sáčky jdou připevnit všechny druhy špiček. Protiskluzové jednorázové zdobící sáčky modré, zelené.


Jednorázové zdobící sáčky na krém průhledné. Vše mícháme metličkou tak dlouho, až je poleva tuhá a nestéká ze lžíce.

Plníme sáček na zdobení, anebo tvrdý igelitový sáček. Ustřihneme růžek, zdobíme perníčky dle své fantazie. Necháme zaschnout a urovnáme do krabiček na uležení.


Základ je kvalitní zdobící sáček. Nějaké můžete najít u mě v obchodě. Tedy takové, kde si ustřihnete otvor dle potřeby. Na zdobení perníčků co možná nejmenší. Polevu je třeba pokládat jako provázek, ne kreslit přímo na perník, když chcete udělat rovnou čáru.


Pak vám půjde udělat krásný. Pevné připevnění špičky zajistí snadné a pohodlné zdobení. Můžete ho použít několikrát.


Chtěla jsem se zeptat zda by mě někdo z Vás poradil jak správně udělat kornoutek na zdobení perníčků. Už jsem vyzkoušela kupovanou zdobičku i zdobící sáček se špičkou a zdá se mi linka pořád silná. Sáček zdobící na perníčky.


Perníčky peču jen na vánoce a velikonoce, hlavně pro děti. Zboží je v kategorii KLASICKÉ SÁČKY. KORONAVIRUS: vzhledem k aktuální situaci bychom vás rádi požádali, abyste volili spíše platbu PŘEVODEM PŘEDEM NA NÁŠ ÚČET než DOBÍRKU.

Igelitový sáček s umělou psací špičkou. Ideální na psaní jemných linek, na dorty, perníčky a jiné cukroví. Použít se může na královskou glazuru ( Royal Icing), ledovou polevu, čokoládu. Zdobička - sáček na perníky s vyztuženou špičkou. Sada trezírovacích sáčků určených k aplikaci polevy na perníčky (královské glazury), či čokolády.


Zdobící sáčky na perníčky a čokoládu 10ks. Výhody sáčků: čokoládu, či glazuru je možné uchovat přímo v sáčku, a to díky uzavírací čepičce, kterou lze jednoduše nasadit na plastovou špičku. Tento výrobek již není v nabídce. Vyberte si prosím jiný podobný produkt v kategorií.


Vám s jemným zdobením cukrovou polevou - pevné připevnění špičky zajistí snadné a pohodlné zdobení - můžete ho použít několikrát - materiál plast, pevný svár!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky