pátek 14. června 2019

Keramicka forma na chleba

Chléb bude mít dokonalý vzhled a bude díky tvaru chlebové formy, materiálu a povrchové úpravě dokonale stejnoměrně propečený. Keramická forma Emile Henry na pečení chleba. This feature is not available right now. Please try again later.


Tajemství správně upečeného bochníku s jemnou. Rovnako dobre však poslúži aj na prípravu rôznych iných jedál.

Je vhodná aj do umývačky a preto je veľmi jednoduchá na údržbu. Skvele vedie teplo, vydrží veľmi dlho a prináša perfektné výsledky aj v domácich podmienkach. Pečící forma keramická, na chléb, s vnitřní glazurou, vysoce kvalitní, z přírodního materiálu, dlouhá životnost, výrobek má velmi vysoké pnutí, mezi formou a dnem trouby musí být zajištěno proudění vzduchu, vždy pokládejte výrobek na mřížku, je nutné dát studenou formu do studené trouby a pak teprve zapnout, horkou formu po vyjmutí z trouby nikdy nepokládejte. Odolá teplotám od - °C do 2°C a můžete ji dát z mrazáku přímo do trouby, aniž by popraskala.


Krásný tvar formy, ve které upečete oválný křupavý chleba a nejen to. Hodnocení produktu:. Tradičný spôsob pečenia v keramike, ktorá skvele vedie teplo, sa používa už veľmi dlho. Tvar formy na chleba vychází z podoby tradiční klenuté pece, a v kombinaci s.

Teplý kyprý chlieb s chrumkavou kôrkou, nadýchané parížske bagety a ľahké toasty. Nikdy by ste neverili, koľko úprimnej radosti je možné vyčarovať raňajkami s domácim pečivom. Hoci je treba tejto tradičnej príprave venovať nejaký ten čas, odmenou za to vám bude. Speciálně navržený tvar, neglazovaný vnitřek krytu ve spojení s tradiční keramikou z Burgundské hlíny zajistí, že Váš chléb bude mít během pečení ideální vlhkost a dokonalou kůrku.


Ve formě lze připravovat i maso nebo zeleninu. Spodní díl formy je vhodný i na pizzu. Zaoblený tvar je identický s tradičními keramickými troubami na pečení chleba.


Tento tvar ve spolupráci s inovativní keramikou zajistí, že Váš chléb bude mít odpovídající vlhkost během pečení. Ať už sendvičový, toastový, bezlepkový či žitný, vždy bude mít křupavou kůrku a jemnou střídku. Rozměry formy (vnější): průměr 28cm x 11cm.


Vzhledem k velikosti formy a ruční výrobě, nemusí mít vždy ideálně kruhový tvar. Kulatá forma na dokynutí kváskového chleba. Do ošatky se vejde těsto o váze kg. Forma na chleba , kulatá, kg. Keramika dokonale rozvádí teplo, pečení je velmi ekonomické, zdroj tepla se vypíná ještě před dopečením.


Formy při správném používání vydrží. Vnitřní povrch je glazurovaný. Výrobek má při správném zacházení dlouhou.

Exkluzívna ručne vyrobená keramická forma na pečenie najvyššej kvality. Skutočný dizajnový a praktický “kúsok”. Je vyrobená z odolnej šamotovej hliny, vhodná nielen na chlieb, ale aj na rôzne iné dobroty.


Viac o výrobe, používaní a využití sa dočítate nižšie. Ideální zejména pro těsta zadělávaná kváskem. Před vložením těsta do ošatky doporučujeme formu vysypat moukou.


Usnadní se tím vyklápění z formy a vzor na dně ošatky zůstane na pečivu zachován. Náš tip: Oválná forma na pečení chleba Emile Henry Jak se dočtete níž v tomto článku, keramická bochníková forma pomůže dodat chlebu křupavější, zlatavější kůrku, a zároveň pohlídá rovnoměrnější a šetrnější pečení, se kterým může mít jinak naše elektrická trouba trochu problém.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky